ManisaSpor 2 - 3 Beşiktaş JK [ZTK grup maçı TEK BAŞLIK]

αqqα уєкяυ

New member
Reaction score
0
fft1mm1307333.jpg

Korkulan oldu... Fink, Tabata ve Holosko'nun gidişi resmiyet kazanmayınca, yeni transferler Simao, Fernandes ve Almeida'nın kupa maçında oynaması zora girdi.

Dünya yıldızlarını Beşiktaş’a kazandıran Siyah-Beyazlı yönetim, yabancı kontenjan sıkıntısını aşmakta zorlanıyor. Sadece Tomas Zapotocny’le yollarını ayıran ve Schuster’in raporu doğrultusunda Sivok’un sözleşmesini yenileyen Beşiktaşlı idareciler; Simao, Almeida ve Fernandes’i ise ilk resmi maça yetiştiremeyecek gibi görünüyor. Fink’in Hannover’le anlaşmasına rağmen henüz resmi imzayı atmaması, Tabata’nın Eskişehirspor’a gitmek için para istemesi ve Holosko’nun da sözleşmesinin henüz dondurulmaması nedeniyle Portekizliler yarınki Manisaspor mücadelesinde görev yapamayabilir.

Adalı duruma el koyuyor

Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı’nın bugün İstanbul’a gelip, önce Eskişehirspor’a gitmek istemeyen Rodrigo Tabata’yla sonra da Filip Holosko’yla görüşeceği kaydedildi.

Fanatik.

Şuan Zapo resmi olarak gittiği için onun yerine 1 yeni futbolcu kayıt yaptırılabilir diye biliyorum. Diğer oyuncularımız Fink ve Tabatayı bekleyecek..

Şuan Zapo resmi olarak gittiği için onun yerine 1 yeni futbolcu kayıt yaptırılabilir diye biliyorum. Diğer oyuncularımız Fink ve Tabatayı bekleyecek..

Onun yerine sözleşmesi dondurulan Sivok geldi ya. Yine 3 tane fazlamız var.

manisaspor.png
-----------
besiktas.png

Tarih: 12 Ocak 2011
Saat:20:00​

Müjde!

fft1mm1308765.jpg

Fink'in transferi resmiyet kazandı ve Simao'ya forma yolu açıldı. Holosko da bugün Belediye'ye kiralanıyor, Almeida'nın oynaması da kesinleşiyor.

Dünya yıldızları Beşiktaş’a imza attı, ancak yabancı kontenjanındaki sıkıntı nedeniyle lisansları henüz çıkarılmamıştı. Futbol Komitesi’nin başına geçtikten sonra önemli transferlere imzasını atan Serdal Adalı duruma el koydu ve bu krizi de çözmeyi başardı. Hannover’le her konuda anlaşmaya varan Michael Fink’in takımdan ayrılması resmiyete dökülünce, Simao Sabrosa’ya forma yolu açıldı. Sırada ise Hugo Almeida vardı... Büyükşehir Belediyespor’la temasa geçen Slovak yıldız, sezon sonuna kadar İstanbul ekibine kiralandı. Bugün resmi imzalar atılacak ve Holosko sezon sonuna kadar Belediye için görev yapacak. Yabancı sayısı da 9’a düşünce Almeida’nın lisansı çıkarılacak.

Fernandes, Tabata’ya takıldı

Ancak Manuel Fernandes; Almeida ve Simao kadar şanslı değildi. Tabata, Eskişehirspor’a gitmek için fazladan para isteyince takımda kalmıştı. Bu yüzden Fernandes’in lisansı henüz çıkartılamadı.

Fanatik

Almeida'da işlem tamam

Beşiktaş'ın Portekizli yeni transferlerinden Almeida'nın lisansı çıktı. Portekizli oyuncunun bu akşam oynanacak kupadaki Manisaspor maçında forma giymesi yüksek ihtimal ancak buna Teknik Direktör Bernd Schuster karar verecek. Alman hoca görev verirse golcü oyuncu takımdaki yerini alabilecek.

Milliyet

Türkiye Kupasını Bu Senede Alacağız :melek

manisa'da yıldız yağmuru varmış..=)

1-0'dan 1-2'e getirdik durumu..hayırlı işler kartalım..=)

Şuanda takım iyi gözüküyo. Maşallah, Almeida'dan gol bekliyorum. Simao'da frikikten atsa süper olacak :)

Onun yerine sözleşmesi dondurulan Sivok geldi ya. Yine 3 tane fazlamız var.

Aynen onu unutmuştum ben. :) Neyse zaten şuan Almeida ve Simao oynuyor. Bir sonraki maça Fernandes'te kadroda olur.

almeida'nın indirdiği toplar iyi değerlendirilirse çok gol atarız..maşallah kule gibi adam..=)

takımı bende beğendim ama defansta yine aynı hataları yapıyoruz..çok boşluk var..

İntikamımızı aldık, ligde 2-3 kaybetmiştik

Bir de derbi maçı izlesek beraber, bu sefer yenilmesek ama =)

bende bu ayak varken o biraz zor işte..=)

iyisi mi ben burdan izliyim..siz benim yerime de marş söylersiniz..

Büyük kaptan..

Ziraat Türkiye Kupası’nda Manisaspor ile oynanan grup maçı öncesi Beşiktaş soyunma odasında hareketli dakikalar yaşandı... Her şey Avrupa Ligi’nde CSKA Sofya ile oynanan karşılaşmanın ardından başlamıştı... İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman ve Nobre’nin oynamadığı maça Guti kaptan olarak çıkmış ve lider kişiliğiyle bu görevi çok iyi üstlenmişti. Bu müsabakanın ardından yönetim, İspanyol yıldızın kaptanlığa getirilmesini istemiş ve Serdal Adalı, teknik direktör Schuster’le bu konu için görüş alışverişinde bulunmuştu. Ancak net bir sonuç çıkmayınca, dünkü karşılaşma öncesi İbrahim Toraman, takım arkadaşına büyük bir jest yaptı.

Maçın yıldızıydı

Toraman, kaptanlık pazubandını Guti’ye uzattı... Yıldız oyuncu da pazubandı aldı, ama hiç düşünmeden İbo’nun koluna taktı. Bu tavrıyla bir kez daha takım arkadaşlarının sempatisini kazanan İspanyol, maçtaki performansıyla Kartal’ın en iyileri arasında yer aldı. İlk iki golün asistini yapan Guti, kazanılan penaltıyı da gole çevirerek Siyah-Beyazlılar’a üç puanı kazandırdı. İspanyol oyuncu karşılaşmanın 88. dakikasında da yerini Ernst’e bıraktı.

kaynak: fanatik

Geri