Manifesto: Evet mi, Hayır mı?

Hayalet

New member
Reaction score
0
Prof. Dr. Salih ŞİMŞEK çağımızın Evliya Çelebisi’dir. Bir manifesto hazırlamış; bizlere de göndermiş. Noktası virgülüne dokunmadan sizlere sunuyorum.

ULUSALCILAR’a inat EVET diyorum.

DERİN DEVLET’e inat EVET diyorum.

SOYGUNCULAR’a inat EVET diyorum.

DARBE HEVESLİLERİ’ne inat EVET diyorum.

TÜM ATLAR’a ve TAY’lara inat EVET diyorum.

GAYRİ MİLLÎ tüm DER’lere inat EVET diyorum.

FOSİLLER’e inat EVET diyorum.

HAYIRCILAR İTTİFAKI’na inat EVET diyorum.

DÜZENCİ ve DÜMENCİLERE inat EVET diyorum.

SARI SENDİKACILAR’a inat EVET diyorum.

DOKUNULAMAYANLAR’a inat EVET diyorum.

BİRLEŞİK HAÇLI CEPHESİ’ne inat EVET diyorum.

ZİLLETE RAZI OLANLAR’a inat EVET diyorum.

ZÛLME RIZA GÖSTERENLER’e inat EVET diyorum.

DÜZENDEN MEMNUN OLANLAR’a inat EVET diyorum.

YARSAV ve tüm SAV’lara inat EVET diyorum.

YERLİ ve YABANCI GLADYO’ya inat EVET diyorum.

EMİR ALIP ‘HAYIR’ DİYENLERE inat EVET diyorum.

OMURGASIZLAR’a inat EVET diyorum.

MASKELİ DEMOKRATLAR’a inat EVET diyorum.

AYDIN BOZUNTULARINA’na inat EVET diyorum.

BASIN BARONLARI’na inat EVET diyorum.

HUKUKU KATLEDEN BAROLAR’a inat EVET diyorum.

REFERANDUM YAPILAMAZ diyenlere inat EVET diyorum.

BORUSALCILAR’a inat EVET diyorum.

MİLLETİMİZE TUZAK KURANLAR’a inat EVET diyorum.

FESAT ÜSTADI TÜM DİNOZORLAR’a inat EVET diyorum.

TÜM VAMPİRLER’e inat EVET diyorum.

VESAYETİN HER TÜRLÜSÜ’ne inat EVET diyorum.

ÖMÜR BOYU SALTANATÇILAR’a inat EVET diyorum.

DARBELERİ ALKIŞLAYANLAR’a inat EVET diyorum.

GÜÇ ZEHİRLENMESİ’ne maruz kalanlara inat EVET diyorum.

FİŞLENMEDEN RAHATSIZ OLMAYANLAR’a inat EVET diyorum.

SAHTE DEMOKRATLAR’a inat EVET diyorum.

AT HIRSIZI KOVBOYLAR’a inat EVET diyorum.

SADECE KENDİLERİNE DEMOKRAT OLANLAR’a inat EVET diyorum.

TÜM TİLKİ VE ÇAKALLAR’a inat EVET diyorum.

DARBELERE ZEMİN HAZIRLAYANLAR’a inat EVET diyorum.

KÜÇÜK HESAPLARLA milliyetçiliği saptıranlara inat EVET diyorum.

ÖZGÜRLÜK TALEBİ OLMAYANLAR’a inat EVET diyorum.

VESÂYET REJİMİNİN DEVAMINI İSTEYENLER’e inat EVET diyorum.

TOPLUMU KENDİLERİNİN KÖLESİ SANANLAR’a inat EVET diyorum.

YILLARCA MİLLETİ UYUTANLAR’a inat EVET diyorum.

BİNDİKLERİ ATI ÇALAN AT HIRSIZLARI’na inat EVET diyorum.

ANAYASAYI KENDİ BABAYASASI SAYANLAR’a inat EVET diyorum.

PİRELERİ DEVE, DEVELERİ PİRE YAPANLAR’a inat EVET diyorum

OLUŞTURULMUŞ KORKU İMPARATORLUĞU’na inat EVET diyorum.

EMİR ALMAK İÇİN HAZIROLDA BEKLEYENLER’e inat EVET diyorum.

TÜM ‘HAYIR’ GOYGOYCULARI’na inat EVET diyorum.

TÜM ANTİDEMOKRATİK UYGULAMALAR’a inat EVET diyorum.

ZALİMLERİN MAZLÛMLARLA KÖREBE OYUNU’na inat EVET diyorum.

AYDINLIKTAN KORKAN YARASALAR’a inat EVET diyorum.

TOPAL, KÖR VE SAĞIR SAKSAĞANLAR’a inat EVET diyorum.

KARANLIK DÜNYANIN KARANLIK LOBİLERİ’ne inat EVET diyorum.

STATÜKOYU SAVUNANLARA VE BOYUN EĞENLER’e inat EVET diyorum.

SADECE KENDİLERİ İÇİN ‘DEMOKRASİ’ İSTEYENLER’e inat EVET diyorum.

DAVULU MİLLETE VERİP TOKMAĞI KENDİ TUTANLAR’a inat EVET diyorum.

SİVİLLEŞMEYİ KENDİLERİNE YEDİREMEYENLER’e inat EVET diyorum.

VARLIK NEDENLERİ MEVCUT ANAYASA OLANLAR’a inat EVET diyorum.

ÜLKEMİ KATİLLER CENNETİ YAPMAK İSTEYENLER’e inat EVET diyorum.

ÇIKAR OLİGARŞİSİNİN DEVAMINI TASVİP EDENLER’e inat EVET diyorum.

NESLİ TÜKENMEKTE OLAN KELAYNAK POLİTİKACILAR’a inat EVET diyorum.

KENDİLERİNİ MİLLETİN PATRONU OLARAK GÖRENLER’e inat EVET diyorum.

KORKUNUN ECELE FAYDASI OLMADIĞINI BİLMEYENLER’e inat EVET diyorum.

KENDİLERİNDEN BAŞKASINI ADAM YERİNE KOYMAYANLAR’a inat EVET diyorum.

“KARAR MİLLETİNDİR” yerine “KARAR BENİMDİR” DİYENLER’e inat EVET

diyorum.

VARLIKLARINI AKAN KANA BORÇLU OLAN KAN TÜCCARLARI’na inat EVET diyorum.

ZORBA VE ZORBALIKLARDAN RAHATSIZLIK DUYMAYANLAR’a inat EVET diyorum.

FAİLİ MEÇHÛL (!) CİNAYETLERİN DEVAM ETMESİNİ İSTEYENLER’e inat EVET diyorum.

İŞGAL ETTİKLERİ KOLTUKLARI TERKETMEMEK İÇİN DİRENENLER’e inat EVET diyorum.

MADDÎ VE MANEVÎ ÇİRKİNLİKLERDEN RAHATSIZLIK DUYMAYANLARA inat EVET diyorum.

SEÇİLENLERİ BİRİLERİNİN YÖNETMESİNDEN ŞİKÂYETÇİ OLMAYANLAR’a inat EVET diyorum.

‘HÂKİMİYET KAYITSIZ ŞARTSIZ MULLETİNDİR’ DEYİP HÂKİMİYETİ KENDİLERİNDE TUTANLAR’a inat EVET diyorum.

Daha çok

HUKUK,

Daha çok

Ve

Daha

Zengin

DEMOKRASİ

Ve

Dahi

Daha

Çok

ÖZGÜRLÜK

İçin...

Haykırarak

Ve

Bağırarak

Diyorum ki:

EVET! EVET! EVET!
Siz isterseniz,

HAYIR! HAYIR! HAYIR!

Diyebilirsiniz.

Siz

Bilirsiniz!

Ama

Biliniz ki

Bir gün gelecek,

Tüm

Canlılar

Gibi,

Siz

De

Öleceksiniz!

Tabutların

Bagajları

Yok…

Orada

Koltuk da

Yok…

‘Demedi’

Demeyin!

Prof. Dr. Salih Şimşek

Kaynak : Sonsayfa - Ömer Özkan

Türk halkı HAYIR oyuyla, neye HAYIR demiş olacak sıralayalım:
HAYIR demek,
Küresel sermayenin sırtlanlarının TOPRAKLARIMIZA; MADENLERİMİZE, SUYUMUZA elkoymaya KANUNEN hak kazanmasına HAYIR demektir.…

Şu anda yasa dışı olarak ülkemizde faaliyet gösteren 350 yabancı maden şirketinin, tüm doğal kaynaklarımızı, suyumuzu, borumuzu, petrolümüzü ve neyimiz varsa hepsini YASAL OLARAK talan etmesine HAYIR demektir!

HAYIR demek,
Suriye sınırımızda Kıbrıs’ın 3 katı büyüklükteki mayınlı arazi ve altında yatan trilyonlarca dolarlık petrole İsrail’in el koymasına HAYIR demektir.
Büyük bir çoğunluğu elden çıkarılmış olmakla beraber, henüz hala bizim olan, ağır sanayi işletmelerinin, limanların, KİT arazilerinin, pul parasına yabancı sermaye ve yerli işbirlikçilerine YASAL OLARAK peşkeş çekilmesine HAYIR demektir.

Tekel işçilerinin can siperane direnişleri sonucu, Danıştay tarafından durdurulmuş olan 4C kölelik yasasının, tüm çalışanları kapsamasına HAYIR demektir.

HAYIR demek,
Tüm memurların, hükümet tarafından kurulan bir komisyonun oyuncağı haline gelmesine, dilencileştirilmesine, 9000 iş günü çalışıp, ölünce emekli olmaya HAYIR demektir.

Meralarımızın, hazine arazilerimizin yabancılara tahsis edilmesine HAYIR demektir.

‘Paran kadar sağlık’ politikasına, eczanelerin yok edilmesine HAYIR demektir.
Tarım ve hayvancılığın yok edilmesine HAYIR demektir.

Danıştay tarafından satışı durdurulan, şeker fabrikalarının, tarım çiftliklerinin YASAL OLARAK satışının önünün açılmasına HAYIR demektir…
Genetiği değiştirilmiş ürünleri sofranıza iteleyen küresel şirketlere HAYIR demektir.. Unakıtan’ın Gül’ün Erdoğan’ın çocuklarının milyon dolarla oynarken her dört gençten birinin işsiz kalmasına HAYIR demektir..
HAYIR demek,
Türk ordusunun Paralı askere dönüştürülme projesine HAYIR demektir..
Güvenlik güçlerinin elini kolunu bağlayan AB uyum yasalarına HAYIR demektir.
ABD ile istihbarat paylaşımına HAYIR demektir.
100 yıldır Batının elinde oyuncak olan tarikatlara, etnik ırkçı bölücülük yapan odaklara HAYIR demektir.
HAYIR demek tüm bu saydıklarımıza HAYIR! YETER! DUR! demektir!.
‘EVET’in arkasında sırtlan dişlerini gıcırdatan Yedi Düvel vardır!.. Bu referandum, küresel sermayenin Türkiye’yi işgal planında çok önemli bir adımdır.
Avrupa ve Amerika’dan yükselen sesler, koro halinde ‘EVET’ demektedir. Pentagon, Washington, Brüksel ‘EVET’ demektedir. İsrail ‘EVET’ demektedir…Barzani ‘EVET’ demektedir.

Fethullah Gülen, Pensilvanya’dan:

‘Değil sadece kadını erkeği, çoluğu çocuğuyla hatta imkan olsa mezardakileri bile kaldırıp ‘evet’ oyu kullandırmak lazım” demiştir.
Abdullah Öcalan, Kandil ve BDP, referandumu boykot’ görüntüsü altında “evet” propagandası yapmaktadır. AKP, hergün şehit cenazesi kalkarken terör örgütüyle aynı safta yeralmamak için BDP’ye ‘boykot’ cenahını uygun görmüştür.
BİZ işte tüm bu rezilliğe HAYIR diyoruz!
Faşist bir siyasi parti elinde tüm insan hakları ve demokratik özgürlüklerin yok edilmesine HAYIR diyoruz!
Tüm yasal haklarımızın , küresel çete emriyle, iktidar eliyle gaspedilmesine, konuşma, düşünme, yazma hürriyetimizi kaybetmeye HAYIR diyoruz. İzlenmeye, dinlenmeye, fişlenmeye HAYIR diyoruz.
Yargıçların bir parti tarafından atandığı ve bir partili olarak vatandaşı yargıladığı bir düzenin kurulmasına HAYIR diyoruz! İnsan hakları, Demokrasi Özgürlük çığlıklarıyla tüm haklarımıza el konulmasına HAYIR! diyoruz.
Suçunun ne olduğunu bilmeden, ‘kurbanlık koyun gibi’ içerde tutulan gazeteci, parti başkanı, subay ve aydınların hayatının gaspedilmesine HAYIR diyoruz..
TUNCAY, MUSTAFA, UFUK, DENİZ VE DİĞERLERİ

Biliyoruz ki her gecenin sabahı var. Ve bu sabah yakın.

Yeter ki siz ruhunuza ve bedeninize iyi bakın!

Lütfen Hayır propagandalarına TÜRK halkı ibaresini koyup milletimizi SÖMÜRMEYİNİZ!

Gerçi TÜRK HALKI bilir herşeyin en iyisini...

Hayır gerekçesi olarak bir çuval zırvalayanalara inat EVET diyorum.

SOYGUNCULAR’a inat EVET diyorum.
Demiş.
Sorarım
Şimdi kendi kendini yargılayacakları seçme hakkı Hırsızların işine gelmiyor mu?
O zaman hangi akla hizme t evet yüce divan Hükümeti ve yüksek mevkilerdekileri yargılamak için değil mi?
Peki onlara kendilerini yargılayacakların çoğunluğunu seçme hakkı vermek SOYGUNCUYA TAM DESTEK.
DEğil mi?

Zanlıların kendilerini yargılayacakları seçme hakkına Evet denir mi?
Denmez ise HAYIR DİYORUZ.

bugun bir gurup kpss kazandığını zanneden insan gördüm iptal edilmesin diye bağırıyorlar niye
çünkü çalışmadılar çaldılar içinde bazıları gerçekten çalışmıştır kazanmıştır. ama ortada bir adaletsizlik var kpss soruları sınavdan önce akpliler tarafından kendi taraftarlarına verilmiş. kaç kişi kimbilir emaille dağıtılmış. kanıtı var o soruyu vereni biliyorlar ama diyorlarki iptal olmasın biz iş sahibi olalım bunu hangi müslüman der yahu kul hakkı yemek bukadar kolaymı evet desen ne olur hayır desen ne olur. insanlardaki adalet duygusu yok olmuş insanlara kendi çıkarlarına oldumu helal kendi çıkarlarına dokanırsa haram demeye başladı. bunlar kendine müslüman diyor. bunun adı düpedüz münüfıklıltır.

Yasa dışı dinlemeler yasa dışı video kayıtları medyaya servis edilirken kılını kıpırdatmayan bir hükümetin koyacağı 20 madde

20.madde, özel hayatın gizliliğini düzenliyor bulunup, bu maddeye şahsın rızasına dayalı olmayan hiçbir kişisel bilgi ve verinin toplanamayacağı hususu eklenmiş olup bununla, aslı var-yok izinsiz ve habersiz hiçbir fişleme ve bilgi değerlendirilmesinin yapılamayacağı getirilmiştir.

Zaten yasalarımız bunu yasaklıyor ama neden se yasadışı dinlemeler servis edilmeye devam ediyor.
İnandırıcı bulan var mı?

bugun bir gurup kpss kazandığını zanneden insan gördüm iptal edilmesin diye bağırıyorlar niye
çünkü çalışmadılar çaldılar içinde bazıları gerçekten çalışmıştır kazanmıştır. ama ortada bir adaletsizlik var kpss soruları sınavdan önce akpliler tarafından kendi taraftarlarına verilmiş. kaç kişi kimbilir emaille dağıtılmış. kanıtı var o soruyu vereni biliyorlar ama diyorlarki iptal olmasın biz iş sahibi olalım bunu hangi müslüman der yahu kul hakkı yemek bukadar kolaymı evet desen ne olur hayır desen ne olur. insanlardaki adalet duygusu yok olmuş insanlara kendi çıkarlarına oldumu helal kendi çıkarlarına dokanırsa haram demeye başladı. bunlar kendine müslüman diyor. bunun adı düpedüz münüfıklıltır.

Bu işi AKP liler yaptığına dair bir delilin veya duyumun varsa bunu paylaşda bizde bilelim. Ayrıca ordaki insanların müslüman olup olmadığını hangi dine mensup olduklarını nasıl anladın . Yani Yapılan yanlışı bi şekilde Müslüman kesime mail etmek oraya yamamakmı doğru olan . Bu Olay savcılıkda ve Savcılık kimin yapıp ettiğini bulup çıkaracaktır ortada alınmış bir sonuç olmadan birilerini suçlamak pek doğru değil. Kaldıki bu tür olayların çoğu öncedende oldu Basım Sırasında Matbadan Kitapçıkların Çalınması şeklinde olur . Kısacası Peşin hükümlü olmamak lazım . Sonuca Bakarak konuşmak çok daha İnsanı bir davranış olacaktır.

kpss de olan rezaleti de yasa dışı dinlemeler gibi mi halledecekler acaba?

Geri