Manhunt: Dilogy 2004-2009 RePack by PUNISHER

KnockOut

Super Sonic
Süper Moderatör
Reaction score
0
1-11.jpg

2-12.jpg

3-11.jpg

4-9.jpg

Manhunt:
Eğer kendi yudum sağırlıktı, panik içinde uyanıyorum. Eğer hayatta kalmak, gizlemek, çalıştırmanız gerekir. Bu oyunun kanlı kural vardır.

serbestlik orada Amerika kasvetli sanayi şehridir. hücre hapsi yılında Şehir bunların en güçlü sadece heyecanını takdir - insan hayatıyla oynamak. Herkes bir kurbanı haline gelebilir. Şu anda hiç şans James ...

Özellikleri:
• Heyecanlı, hızlı tempolu bir arsa.
silah • Geniş, yanı sıra uygulama yöntemleri çeşitli.
aşırı bir TV programına katılımın etkisi sağlayan benzersiz bir grafik stili, •.

Sistem gereksinimleri:
• İşletim sistemi: Windows ® 98/ME/2000/XP
• İşlemci: Intel Pentium III veya AMD Athlon 1 GHz
• Hafıza: 192 MB
• Ekran kartı: NVIDIA GeForce2 32 MB VRAM DirectX 8.1 uyumlu
• Ses Kartı Ses Kartı DirectX 8.1 uyumlu
• Boş sabit disk alanı: 2.5 GB

Manhunt 2:
gizli laboratuvar testlerinde felaket sonuçlara yol açan ölümcül hata oluştu. Daniel Kuzu ve Leo Kasper - Tüm katılımcılar başarısız Of deney iki hasta kurtuldu. Şimdi, "Pickman Projesi" ve tanıkların yok edeceğini olanlar hakkında gerçeği gizlemek amacıyla hiçbir şey duracaktır.
Son altı yılda bir psikiyatri hastanesinde oldu. gözleri, beyaz bir elbise giymiş bir adam görüyorum açılması. Vücudu yavaş yavaş yere yerleşir. senin titreyen ellerimle kanlı şırınga düşüyor. Ne oluyor? Nasıl buradasın? "Sen kimsin?
Kapıları açık. Bu kurtuluş için tek şans. Bir zamanlar sen yaşama hakkından mahrum edildi. Onu geri almak için zamanı.

Özellikleri:
bir manyak Daniel Lam ve soğukkanlı deneyimli Leo Kasper, her biri davranışlarının kendi stili var - iki karakter içeren • dramatik hikayesi.
silah • Geniş, yanı sıra uygulama yöntemleri çeşitli.
geçit • Farklı sürümleri.
Benzersiz grafik stili ve gerçekçi bir ses •.

Sistem gereksinimleri:
• İşletim sistemi: Windows XP (Home ve Professional) SP1 (veya üstü), Direct X 9.0c / Windows Vista ile
• İşlemci: Intel Pentium IV 1.8 GHz ya da AMD Athlon 64 saat frekansı ile 2600 +
• Hafıza: 512 MB (XP) / 1 GB (Vista)
• Video: 128 MB bellek ile Video cihazı, Direct X 9.0 ve Shader 2.0 uyumlu
• Ses Kartı Ses cihazı DirectX 9.0 uyumlu
sabit disk alanı üzerinde • Boş alan: 4 GB

Özellikleri Repack
bir temel lisans olarak ele alındığında
Do kesmemeli / recoded
Manhunt Windows Vista / Windows 7 üzerinde çalışmak için yama yüklü On
yazar PUNISHER

Geri