maNga’yla buluşuyoruz!

Sercinho7

Dark Side of Creation
Reaction score
0
Müzik sektörünün yüzleri güldüren grubu maNga sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

07052007121114_47_473855man.jpg

Türkçe sözlü rock müzik yapan kadri bilinmemiş tüm gruplar ve müzisyenlerin kendilerini gösterebilecekleri bir alan olan ‘T-rock’ın ilk konuğu Türkiye’nin en önemli yeni rock gruplarından biri: Manga!

2004 senesinde yayımlanan ilk albümleri ile oldukça büyük bir çıkış yakalayan grup, bugünlerde yeni albümleriyle ilgili hazırlıklarını sürdürüyor.

İstanbul’un en köklü ve ünlü rock mekanı Kemancı’da 23 Mayıs akşamı vuku bulacak olan Manga konseri, Türkiye’nin en iyi gençlik ve müzik kanalı Dream TV işbirliği ile gerçekleşecek.​

daha bu cuma buradalardı(antalya beacpark).o kadar ii deildi

çilekeş bence onlardan daha iyi ctesi akşam konserleri vardı ve bayıldım mangaya 5 basarlardı

manganın canlı performansını bende pek sevmiyorum zaten..

dün akşamda konyadaydı üniversite bahar şenliklerinde süperdi byıldım doğrusu

dün manga konyadaydı süperdi vega da vardı ama biraz sıkıcıydı manga bir numara

dün manga konyadaydı süperdi vega da vardı ama biraz sıkıcıydı manga bir numara:biggrin

hacettepe ye gittiydim

tabi hacettepenin rezil bi ses sistemi oldugu icin
manga konserini yerıda bıraktım
ama normal de cok basarılılar canlı performanstaa

Bizim bahar şenliklerine de geliyolar ama gitmeyecem büyük ihtimalle konsere canlı performansları çok kötüymüş gerçekten başka alternatifler bulacaz şenlikte artık napalım.

maNga yı cok iyi tanırım :) konserlerinde kulise gider konusuruz. En son hacettepe de izledim. Yeni albumün cıkmasına cok az kaldı.... :)

Geri