Manesde humanlarin bittigi an inferno town

taktak79

New member
Reaction score
0
4mcc3yh.jpg

4mbczdh.jpg

yorum sizden

humanlar asla bitmezz bir infernodan ölmezzz

güselde 2 . fotoyu cekmeden önce exe yatmıs lwl dusmusun yani basarısız.... spike town daha güsel oluyo:D:D:):)

arkadas demis humanlar bitmes falan hergün townu basiyoz.... diger arkadas basariz demis:D önemli olan benim basarim deil karuslarin başarisi buda bu gun sıcak sıcak

52nvga8.jpg

her gün town basıyo olabilirsiniz video olarak koysaydında devamını görseydik kim kimi kesiyo

NP aldıgınızı gösteren bi yer yok. =) fa1Led

sadece dmG war kardeşim np alamamışsınız tek infernoda gitmez heralde kimse

sizde buraya kadar girdiginize dair bi resim koyun sonra bunu begenmeyin !!! daha iyisi yapilana kadar en iyisi budur !!!

pathosta gel karus ac bakım basarısını gorelım 10 savasın 9 unda bız lufersona gıdıyok ardreamı hıc sorma karuslar genelde içerde bekliyo spike town yaparız biz ve np alırız ss göstercek kadar uzun kalamıyoz. senle vs yapmak isterdim:)

504sztl.jpg

buyur karuslar bukadr cesaretlimi onlar girdi bende onlara girdim

ben maneste oynuyordum son hatırladığıma göre karuslar bizi townun önünden atamıodu.hatta bazen far istediğimiz oluyodu.o kadar fazla bekliyoduk.ama yinede emeğe saygı

theesmer' Alıntı:
504sztl.jpg

buyur karuslar bukadr cesaretlimi onlar girdi bende onlara girdim

müthişşin sen kanka yaw nasıl yaptin onu öle dagitmissin sen ortaligi :D

MECHUUL865' Alıntı:
pathosta gel karus ac bakım basarısını gorelım 10 savasın 9 unda bız lufersona gıdıyok ardreamı hıc sorma karuslar genelde içerde bekliyo spike town yaparız biz ve np alırız ss göstercek kadar uzun kalamıyoz. senle vs yapmak isterdim:)

ben manes diyom sen ne diyon hay allahım ya patosla ne alakasi var bi oku önce konuyu yazi yazmadan önce

=) zzz diyorum size :hhmanD

abi fazla söze gerek yo sonuç HUMANLARIN TOWN HER ZAMAN FELÇ

arkadaslar dogru soyluyor bir resimle is olmaz kardesim adamlara bir inferno degil 5 inferno atsan olmezler bence sen bi eziqsin

Geri