Manchester yine yaktı Roma'yı: 0-2 / Barça önce attı, Sonra Yattı: 0-1

Liη & Liη

New member
Reaction score
0
Manchester United, ne zaman Roma'yla karşılaşsa rahat kazanıyor. İtalyan ekibini daha önce de üzen İngiliz temsilcisi, ünlü ayakları Cristiano Ronaldo ve Wayne Rooney'nin golleriyle gülerek, yarı final kapısını araladı...

AS Roma: 0 Man United: 2
39' C.Ronaldo 66' W.Rooney

29034_news.jpg

________

Barça Dever Ligi'nin çeyrek finaline beklendiği gibi başladı. İlk maçta Almanya'nın Schalke takımına konuk olan Katalan ekibi, genç golcü Krkic'ten gelen erken bir golle deplasmanda galip gelmesini bildi..

Schalke: 0 Barcelona: 1
12' Bojan Krkic

29030_news.jpg

________

GoaL

+ Roma - Manchester Maçı Dururken Schalke - Barça Maçını veren Star'ın ben ..... :mad:

+ Roma - Manchester Maçı Dururken Schalke - Barça Maçını veren Star'ın ben .....

BUNUN SEBEBİ ŞU OLABİLİR,,ZATEN 3 İNGİLİZ TAKIM VAR..BUGÜN VERSEYDİ YARIN ZATEN 2 TANE YİNE İNGİLİZİN MAÇI VAR ARSENAL VE CHELSEA SANIRIM BU YÜZDEN OLABİLİR..AMA TABİ BENDE DİĞER MAÇI TERCİH EDERDİM..

Crıstıan gene yakmıs walla helal o adama..

sen barcayı bil mansfield i bil leedsi bil gel beceriksiz roma yuzunden yat. üst verdik manu helal olsun yanıltmadı taktı 2 gol bi de romaya bak insan 1 gol atar yaw. sinirden yedim kuponu anasını satiim

BUNUN SEBEBİ ŞU OLABİLİR,,ZATEN 3 İNGİLİZ TAKIM VAR..BUGÜN VERSEYDİ YARIN ZATEN 2 TANE YİNE İNGİLİZİN MAÇI VAR ARSENAL VE CHELSEA SANIRIM BU YÜZDEN OLABİLİR..AMA TABİ BENDE DİĞER MAÇI TERCİH EDERDİM..

Belki de Star'ın uyanıklığıdır. Eğer Manu - Roma maçını Canlı verip Schalke maçını sonraya alsaydı Tekrarını kimse izlemezdi.Ama şimdi Manu - Roma maçı Reyting yapacak.. Akıllılar :melek

Manchester romayı yaktı bizimde kuponlar yandı:D

ben bu manchester'e gıcık oluyorum abi...Üstelik en sevdiğim topçulardan biri olan Cristiano Ronaldo da orda ama..ne biliyim işte gıcık..Lakapları şeytan ondan mı acaba..Sizce ne olabilir arkadaşlar..Sorunum büyük olmasa da acil yardım :D ..Fikirlerinizi bekliyorum.

Geri