Manchester, Fener'i istiyor

dublelove

New member
Reaction score
0
M.Unitedlı taraftarlar, son 8'e kalan takımlardan temsilcimiz Fenerbahçe ile eşleşmek istiyor.

08.03.2008 01:48

Kulübün resmi internet sitesindeki forumda Red Veteran nickli bir taraftar, Manchester’ın eşleşmesini istediği takımları 1. Schalke, 2. Fenerbahçe, 3. Liverpool (turu geçerse), 4. Arsenal, 5. Chelsea, 6. Roma ve 7. Barcelona diye sıraladı.

Diana Tryphonos ise “Schalke ve Fenerbahçe’yi tercih ederim. Daha kolay olurlar” dedi. Red United nickli bir başka taraftar da Fenerbahçe’nin Liverpool ile eşleşeceğini tahmin edip, “Schalke ile eşleşeceğimizi zannediyorum. Barça’yı elemeyi de tercih ederim. Benim çeyrek final eşleşme tahminim şöyle: M.United-Schalke, Arsenal-Roma, Chelsea-Barça ve Liverpool-Fenerbahçe” öngörüsünde bulundu.

Akşam

biz kupaya açız, açlığımızı da bunlarla gideriyoruz... onlar kendi çaplarında eylene dursunlar bu sene kupa bizim olacak ; olmazsa da seneye olacak çığ gibi büyüyeceğiz avrupayı dize getireceğiz

beyler herkes schalke ve roma cıkmasını ıstıyo ama bence buyuk cıkması daha ıyı cunku hem medya hemde futbolcular rehavete gırcek bence buyuk cıkması daha ıyı herseyın cıddıytınde olcaz zaten dereyı gectık bogulursak okyanusda bogulalım :D

Ben Liverpool u istiyorum aslında... Malum onlardan alınacak bir intikamımız var beşiktaş adına.....Şu saatten sonra kimseden korkmuyorum.. sevilya maçı gösterdiki fener doğru yolda.. 2-0 geriye düşmesine rağmen üstelik ilk 9 dk da oyundan kopmadı, sonunda mutlu sona ulaştı...buda fenerin artık avrupa takımı olduğunu gösterir... Madem avrupa takımıyız kim gelirse gelsin... fark etmez.. o kupayı buse alamayız belki ama çok değil 2 3 sene sonra o kupa gelececek türkiyeye...
işte o zaman bazı GS li arkadasları çok merak ediyorum ne konuscaklar? Tutturmuslar bizim uefa kupamız var die.. Şimdilik susuyoruz ama o zaman ne dicekler hakkatten çok merak ediyorum

Bi 3 tane daha yemek istiyonuz heralde:Dne çok kaşıntısı olan var nen:D

Salih abiii!! bize bi yolluk hazırla:D:D:D

Geri