Mami GeLiyor Mami..

MozoLe Miяach

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Beşiktaş`da ki gelişimi dikkatle izlenen ve camiada "Minik Mami" olarak bilinen Beşiktaş alt yapısının gelecek vaad eden ismi Muhammed Demirci, Profesyonel oluyor...

2v3nat5.jpg

Daha önce dünyanın önde gelen kulüplerinden Barcelona`nın da talip olduğu ancak Beşiktaş yönetimi`nin gitmesi için vize vermediği genç yldız,yönetim kurulunun aldığı karar doğrultusunda Beşiktaş`da profesyonel futbocular mertebesine yükselecek...

Son dört yıldır büyük bir aşama kaydederek minik takımdan A-2 Takıma kadar yükselen ve yaşıtlarından küçük olmasına rağmen bu kategori de başarı sağlayan Muhammed Demirci`nin iki sezon içinde A Takımına dahil edilmesi hedefleniyor...

Beşiktaş Alt yapısından yetişip "A Takım" kadrosuna dahil edilen,1995 doğumlu (15 yaşındaki) oyuncu böylece en genç profesyonel olan oyuncu ünvanını da eline geçirecek.

ERKAN KAŞ VE ORHAN GÜLLE`DE PROFESYONEL OLUYOR...

Öte yandan Beşiktaş alt yapısının gelecek vaad eden diğer isimlerinden,Erkan Kaş ve Orhan Gülle`de Beşiktaş yönetimi tarafından Profesyonel yapılacak diğer oyuncular olacak.Beşiktaş önümüzdeki yıllarda alt yapıdan çıkartacağı oyuncular ile Türk Futbolunda yine bir devrim planları yapıyor...

- HABER1903 -

Beşiktaş'ın GeLeceği Tribünün Göz Bebeği. :goz:

Yazık Barça'dan çağırmışlar göndermemişler

Ulan ben de diiyorum nereye geliyorum? :saskin

Gelsin Tabi Adaşım,

Geri