Malwarebytes Anti-Malware PRO 1.50.1.1100 Final Multilanguage + Serial

terenova77

Altın Üye
Reaction score
0
mbamsanta.jpg

przechwytywanierc.jpg

przechwytywanie2u.jpg

Malwarebytes Anti-Malware PRO 1.50.1.1100 Final Multilanguage + Serial

Malwarebytes' Anti-Malware programı isminden anlaşılacağı gibi bir malware temizleme programı. Küçük boyutuna rağmen bilgisayarınıza herhangi bir yol ile bulaşmış kötü niyetli yazılımları bulmak ve temizlemek için kullanabileceğiniz bu güçlü güvenlikaracı en güncel tehditlere karşı bilgisayarınızı korumanızda en büyük yardımcılarınızdan biri olabilir.
İster hızlı bir arama ile bilgisayarınızın önemli sistem bölümlerindeki zararlı yazılımları tarayabileceğiniz isterseniz de derin bir araştırma ile bilgisayarınızın her noktasını kötü niyetli programlardan temizlemek için kullanabileceğiniz Malwarebyte's Anti-Malware sürekli olarak güncellenen veritabanı ile en son çıkan tehditlere karşı hazır durumda bulunuyor.
Virüs, worm, trojan, spyware, adware ve rootkit gibi zararlı yazılımlara karşı güçlü bir çözüm aracı olan bu ücretsiz program Türkçe dil seçeneğine de sahip. Programın gelişmiş tam sürümü ise ücretsiz versiyona göre anlık koruma seçeneğine ve bazı ek özelliklere sahip.

Program Özellikleri:
*Hızlı ve detaylı derin tarama seçenekleri
*Geliştirilmiş tarama motoru*Virüs, solucan, truva atı vb. zararlı dosya ve program temizleme
*Donanım sürücülerini tarama*Güncellenen veritabanı ile en son çıkan tehditlere karşı savunma
*Türkçe dahil çoklu dil desteği*64-bit işletim sistemi desteği

Free File Hosting, Online Storage &amp File Upload with FileServe

KeyMaker

serialler çalışmıyo dostum yinede emeğine saglık..

Serialler Çalışmıyor Arkadaşlar, Foruma Boşuna Üye Olup Da İndirmenize Gerek Yok! ( Benim Gibi)

Serialler Çalışmıyor Arkadaşlar, Foruma Boşuna Üye Olup Da İndirmenize Gerek Yok! ( Benim Gibi)

Bu serialleri deneyin arkadaşlar...

9MG94
R8MM-331N-QMJG-Q24X

5OV46
ME9F-YU7M-W91H-Y732

3SV33
0WT4-L9LD-YXJT-9R20

9SJ27
BF76-URWG-9JRX-9HYL

7KJ11
1CFF-9TQ7-B3GD-N3RQ

1DY25
66U3-VULD-KMWQ-Q6EJ

1DY25
66U3-VULD-KMWQ-Q6EJ

5AE81
YMPQ-7N7X-YFQ9-MCRR

6XT12
5XGY-0W65-VHJH-M4BT

7NL43
K78C-63V3-T04N-967J

3VV85
8EBC-QED1-FY5L-YXVT

6YD76
H6XM-VEG2-GG3Y-3U5B

paşam bu serialler de çalışmıyor... yanlış serial girdiniz diyor...

keymaker de inrilemiyor sanırım kaldırılmış,,,,,,

Geri