maldonada ve kezman yorumu(BENDEN )

Passenger

DontWannaMyDiaßLo
Reaction score
0
20070614_195729_kezman5-mini.JPG
Maldonado bence güzel bir maç çıkardı bugün..İlk yarıda biraz tutuk ve heyecanlı bir tavır içersidendeydi ama çok normal bir durum..Böyle bir taraftarın önünde ilk maçına çıkıyor ve doğal olarak fazla riske girmek istemedi..Özellikle ilk yarının tamamında ve 2. yarının başlarında sürekli geriye dönmeye ve ayağında çok fazla top tutmayıp arkadaşlarına pas vermeye çalıştı..Ama 2. yarı atmosfere daha bir adapte olmuş görüntü çizdi..İleri güze paslar çıkardı..Alex'e ve diğer futbolculara attığı akıl dolu paslar Maldonado'nun kalitesini gösterdi..İlerleyen günlerde uyum sürecini atlatınca çok yararlı olacağını düşünüyorum..Aurellio ile birlikte iyi bir ikili oldular bu maçta..Aurellio'nun sahanın en iyi ismi olmasının ardında Maldonado'nun da payı büyük..Orta sahada Mehmet Aurellio'nun yükünü azalttı ve ofansif yönde arkadaşlarına destek olmasını sağladı..Maldonado için 100% bir analiz yapmak şu an için imkansız tabi fakat ben ilk maçta kendisinden olumlu sinyaller aldım..İlerleyen günlerde Aurellio-Maldonado ikilisi harikalar yaratacaktır..

Kezman yine hırslıydı, her zaman olduğu gibi..Fakat kavraması gereken birşey var ki; o da ayağında fazla top tutmamayı öğrenmesi gerektiği..Topla çok fazla oynuyor ve neticede de top kayıpları kaçınılmaz oluyor...Aurellio, Alex veya Deivid gibi isimler topla buluştuklarında, Kezman kanatlara kaçmaya devam ediyor zaman zaman..Bu huyundan vazgeçmesi gerek..Bunlar haricinde gol pozisyonlarına girdi, fırsatçılığını konuşturdu ve takip ettiği pozisyonun devamını getirerek golü attı..Kezman'ı geçen maçlara kıyasla, biraz daha aktif gördüm bugün..Daha fazla istek, daha fazla güven vardı kensidinde..Semih oynarken kulübede beklemek daha bir hırslandırmış Kezman'ı..Taraftarın kendisine verdiği destek ve attığı golle, önümüzdeki maçlara daha moralli çıkacaktır..​

maldonadoyu daha tam görebildiğimizi düşünmüyorum ama bence deniz barış iyileşti o unutulmamalı , hatta bence deniz eski formunda devam ederse kezmanın olduğu maçlarda o oynamalı (ybncı kont.)

Geri