Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ya arkadaşlar ben asp de yeni olduğum için dosyayı indirdim fakat domaine attıktan sonra yapacağım işlemler nelerdir anlatabilirmisiniz. şimdiden teşekkurler
ya arkadaşlar ben asp de yeni olduğum için dosyayı indirdim fakat domaine attıktan sonra yapacağım işlemler nelerdir anlatabilirmisiniz. şimdiden teşekkurler
yazmış olduğun mesaj için öncelikle tşk..edeirm forumda yeni başlayanlar isimli bir bölümvar gereli dökümanları odan bula bilirsin saygılarımla :hhman:
dost partner kardeş script mükemmel ama ürün eklerken ürüne resim upload edemiyorum. sana zahmet olmazsa bu sorunu nasıl düzelteceğime yardım edermisin. hem etsende etmesende emeğin için tşk
İndirdim kurdum db iznide verdim fakat baya hata veriyor site cok qüzel ama admin panelde cok hata veriyor sonra üye olurken İÇ HATA falan diyor neden acaba ?? yardım..