Makrobilgisayar.Com [asp]

ya arkadaşlar ben asp de yeni olduğum için dosyayı indirdim fakat domaine attıktan sonra yapacağım işlemler nelerdir anlatabilirmisiniz. şimdiden teşekkurler

emeğenize sağlık.

by.varlik' Alıntı:
ya arkadaşlar ben asp de yeni olduğum için dosyayı indirdim fakat domaine attıktan sonra yapacağım işlemler nelerdir anlatabilirmisiniz. şimdiden teşekkurler

emeğenize sağlık.

yazmış olduğun mesaj için öncelikle tşk..edeirm forumda yeni başlayanlar isimli bir bölümvar gereli dökümanları odan bula bilirsin saygılarımla :hhman:

aslında tek yapman gereken databasenin olduğu klasöre yazma izni vermek. sanırım diğer sorunları çözüyor

Daha detaylı anlatımı yapılabilirmi acaba ?

asp

teşekkurler dostpartner, guzel script+:goz:

dost partner kardeş script mükemmel ama ürün eklerken ürüne resim upload edemiyorum. sana zahmet olmazsa bu sorunu nasıl düzelteceğime yardım edermisin. hem etsende etmesende emeğin için tşk

İndirdim kurdum db iznide verdim fakat baya hata veriyor site cok qüzel ama admin panelde cok hata veriyor sonra üye olurken İÇ HATA falan diyor neden acaba ?? yardım..

Link Sağlam.Çok Sağol Hocam...

teşekkürlerrr sağol

ben tşk..ederim dostlar

kardeş link arkadaşlık sityesine yöönlendiriyo

bu ne arkadaşlar bizmi beceremiyoruz yoksa bişeymi var :S site direk arkadaşlık sitesine yonleniyor :S

evet link olu yada arızalı oldugundan linki arkadaslık sitesine yonlendiriyor download yapan arkadaslar upload ederse sevinirim....

Geri