Makaraya Bak YAaaaaaa (Yanlış Anlatımlarr, Her Zaman Yaşıyoruz :D )

bLaDe™

Banned
Reaction score
0
Sabah güzel bir uykuyla kalktınız. mahallenin gazetecisine geldiniz her zaman okuduğunuz gazeteleri istediğiniz.
dediniz ki "Kardeş bir akşam bir sabah verirmisin". adam ne cevap verecek düşün bakalım. En mantıklısı "Bilader
sana akşam sabah çok gelir sana bir posta yeter".

Gazete faciasını atlattıktan sonra kahvaltı sonrası işe gitmek için minibüse bindiniz ücreti verdiniz arka koltuğa oturdunuz. Buraya kadar herşey normal ama şöför bir süre sonra bağırmaya başladı " Arkadan vermeyen varmı" hadi
gel cevap ver ne diyeceksin. Tabi ki yine en mantıklısı " kardeş ben arkadan uzattım öne gelmedimi ?".

Herşeyi unutup işe vardınız öğleye kadar çalıştınız öğlen arası geldi karnınız zil çalıyor. koşarak bir lokantaya vardınız. garson bir çorba getir!. çorbayı afiyetle içtiniz. garson geldi size sordu " abi arkadan ne yersin "iştahınız tabi kaçtı ama bir cevap lazım değilmi. İşte cevap "kardeşim önce önümdekini al sonra Döner verirsin
heee birde ben arkadan kaymak isterim".

Akşam oldu iş sonrası eve geleceksiniz aynı minibüse bindiniz aman ön koltuğa oturun. aferin ücreti verip ön koltuğa oturdunuz şöför tabiki sabahki aldığı cevaptan sonra konuşamıyor. Birkaç durak sonra bir evli çift minibüse binecek ama kadın ön kapıdan adam arka kapıdan biniyor. Kadın haklı olarak kocasına sesleniyor " Kocacığım ben senin yerine de önden veriyorum sen sakın arkadan verme oldumu". Hadi buyur şöför ne desin cevap şu

" Aman kardeşim bozuksa alayım şimdi bu trafikte bozmak zor oluyor bir de onun için uğraşmayayım

Sabah güzel bir uykuyla kalktınız. mahallenin gazetecisine geldiniz her zaman okuduğunuz gazeteleri istediğiniz.
dediniz ki "Kardeş bir akşam bir sabah verirmisin". adam ne cevap verecek düşün bakalım. En mantıklısı "Bilader

zuhuahauah baştan sona güzel

kardeşim sen beni koparttın bu gün yaw.....

Zuhaha koptum saol Blade :D

birader nerden buldun bunu yaa walla altıma ediodum gülmekten tşk paylaşım için

hehe ;)
süper yaaaa...
abi türkçe bu nereye çekersen oraya gidiyo....

süper koptum harbi saol:D

süpermiş ellerine sağlık...:D

Sen beni güldürdün Allah ta seni güldürsün gel sana bir kola ısmarlim:)
Eline koluna klavyenin tusuna saglık....

çok süperdiler emeğine sağlık

çoğunu benden çaldı hahahaha
hemde hepsini desem veridir çoğuna ben ahit oldum gazteci muhabbetini bizim bi abiye yapıldı bende şahit oldum:D

muhahahaha harbiden çok komik saol ... :)

1. mükemmel koptum gülmekten

iyi de bu anlamlara gelmesini sağlayan yine biziz. :):):)

paylaşımın için teşekkürler...
süperdi :))

Geri