Mail Sifresi Bulma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

deniz_25

New member
Reaction score
0
arkadslar merhaba.formu okudum ama sorunlarima cozum bulamadim.birinci sorunum istedigim ad ve adresle bazi kisilere mail atmak ve birseyler yollamak istiyorum.ama isime yarar bir fake mail bulamadim.mailboy 2004 u denedim.sadece hotmail ve yahoo ya gonderiyor.benim gondericegim mail adresleri mail.ru diye sitede.mailboy 2004 buraya gondermedi.mail.ru yada mail gonderebilecegim bir fakemail programi verirmisiniz aciklamasiyla.
2.sorunum loginini bildigim birisinin deneme yanilma yontemiyle sifresini bulan bir program verirmisiniz aciklamasiyla.
kazakistan alma atadan herkese cok selamlar:hh?

arkadaşlar merhaba ben yeniyim hani yeniler diye adlandırdığınız bir grup varya.ben beni her dakika rahatsız eden birinin msn sini hacklemek istiyorum ama nasıl yapabilceğimi bilmiyorum bana yardımcı olurmusnuz? adam beni gıcık etti daha önce kullandığım msn şifrelerini çözdü bende ondan intikam almalıyım lütfen bana yardımcı olunnnnn???*:utan :utan :utan :( :help

arkadaslar lutfen soruyu soru ile yanitlamiyalim.eger bir sorunuz varsa forumda sayfa acabilirsiniz.inaniyorum ki sorunuza degerli kardeslerim mutlaka yanit vericeklerdir:hhcool

lutfen banada yardimedin.msn sifresini bulmak istiorum bi arkadasimin.cwplarinizi bekliorum

ya arkdaşlar herkes sizin gibi iyi niyetli olsa verelim ama bu yolları herkese söylememekte fayda var.bir çok arkadaşın msn sini harcadılar.sizde onlardan biri olmayın.

€meĞiNe SaĞLıK...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri