mail adresmin şifresini bulamıyorum yardımm

kaptan29

New member
Reaction score
0
arkadaşlar mail adresimin şifresini bulamıyorum msn programında otomotik olarak açılıyor ama maillerime bakamıyorum bana yardım edebilecek olan bi hayır sever varsa çok dua ederim. yardımlarınız bekliyorum

Tam sorunu anlamadım ama anladığım kadarıyla otomatik açılmaya ayarlamışsın sonra şifreni unutmuşsun.Onun için bi prgram olduğunu sanmıyorum ama mail prarola sıfırlama seçeneklerinden yeni şifremi mail yöntemiyle gönder dersen şifreni değiştirmiş olursun hemde sana mial olarak atılacağı için bi daha uğraşmassın ;)

Tam sorunu anlamadım ama anladığım kadarıyla otomatik açılmaya ayarlamışsın sonra şifreni unutmuşsun.Onun için bi prgram olduğunu sanmıyorum ama mail prarola sıfırlama seçeneklerinden yeni şifremi mail yöntemiyle gönder dersen şifreni değiştirmiş olursun hemde sana mial olarak atılacağı için bi daha uğraşmassın ;)

eskiden vardı simdide vardır.Pc ye kayıtlı Bütün Sifreleri Gösteren Program vardı.Askerden yeni geldigim için teknolojiden biraz uzak kaldım :)

Önceleri ***** ları gösteren program vardı sensimdi oktalı olan programı bulacaksın onu buldukdan sonra indir Sifre yazılı zaten Yuvalak siyah Sifreli yazının üserine götürdüğünde Altındaki Yazılı olan sifreni gösterir.

Birde e mail açarken senden alernatif e mail yaz dedigi bir yer olacak oraya hangi e maili yazdıgını hatırlıyorsan paralamı unuttum sonrada alternatif e mailime sifre gönderilsin seceneklerindende e mailin şifresine ulaşabilirsin.

Geri