Sa.. ! Arkadaşım ne kadar Sana Faydası olur bilmiyorum .! Ben genelde Trojen Virus VeyaFake olayları oladığı zaman işin içinde ..! Girilen Şifrenin Codesini Buluyorum Pc de buda Genelde Regedit te oluyor HKEY_CURRENT_USER\Software\Camfrog\Client\Rh\ProfileInfo Bu Benim rumuzun Uzantısı Daimi olduğum Siteye Ait olan Rumzun uzantısı Bunu Aynı işlemle Msn üzerinden yapabilrsen Aldığın uzantı Nick Şifre Codeni verdiğin an Sana şifreni veririm.! Yok dostum bunu ben kendim yapacam diyorsan ..! Sana tavsiyem Revelation v2 indir..! Ücretsiz .. Daha sonra kurum yaptıktan sonra açtığın programda .! kare içinde yuvarlak bi kısım göreceksin Kovboy filimlerinde Dikkat etmişindir hedef kişi dürbünden nasıl bakarsında ne görürsün o yuvarlağı Mausla tutup Msn şifre yıldızların çıktığı yere getir..! ve üstüne bırak programda sana rakam gelirse .! şifreni gördün demektir uzantısı ne olursa olsun amaki ben yok yapamadım dersen Sana tek kalan girmiş olduğun nick şifrenin Codesini Bulmak CCE45B6C3CFE2D32217vsvs bu şekilde bir Coden olacak regedit ayarlarında onu bulduğun an Pürüssüz Sana şifreni verebilirm Saygılar..!