mail adresimin şifresini bulamıyorum lütfen yardım

kaptan29

New member
Reaction score
0
arkadaşlar mail adresimin şifresini bulamıyorum msn programında otomotik olarak açılıyor ama maillerime bakamıyorum bana yardım edebilecek olan bi hayır sever varsa çok dua ederim. yardımlarınız bekliyorum

hocam birkaç yöntem var..ben uzman değilim ancak bildiğim bir yönten..
oturum açmadan önce şifreniz yıldızlı olarak görünür.. bu tip şifreleri görüntüleyen programlar var..

site açıklaması:

Asterisk Password Recovery XP Windows XP'de yıldızlı şifre girilen yerlerdeki şifrenin aslını görmek için kullanabileceğiniz bir ayna olarak görebilirsiniz. Tek yapmanız gereken şifre girme kutusunun üzerine gelmek. Program ücretsizdir..

http://www.downloadindir.com/asteri...zli-sifreleri-okuma-gorme-programi-t2310.html

bu program işe yaramazsa bile..bu türde bi erogramla halledebilirsiniz sorunu..

Asterisk Password Recovery, aynı sorunda benim de işime yaradı. Çok teşekkürler :)

Sa.. ! Arkadaşım ne kadar Sana Faydası olur bilmiyorum .! Ben genelde Trojen Virus VeyaFake olayları oladığı zaman işin içinde ..! Girilen Şifrenin Codesini Buluyorum Pc de buda Genelde Regedit te oluyor HKEY_CURRENT_USER\Software\Camfrog\Client\Rh\ProfileInfo Bu Benim rumuzun Uzantısı Daimi olduğum Siteye Ait olan Rumzun uzantısı Bunu Aynı işlemle Msn üzerinden yapabilrsen Aldığın uzantı Nick Şifre Codeni verdiğin an Sana şifreni veririm.! Yok dostum bunu ben kendim yapacam diyorsan ..! Sana tavsiyem Revelation v2 indir..! Ücretsiz .. Daha sonra kurum yaptıktan sonra açtığın programda .! kare içinde yuvarlak bi kısım göreceksin Kovboy filimlerinde Dikkat etmişindir hedef kişi dürbünden nasıl bakarsında ne görürsün o yuvarlağı Mausla tutup Msn şifre yıldızların çıktığı yere getir..! ve üstüne bırak programda sana rakam gelirse .! şifreni gördün demektir uzantısı ne olursa olsun amaki ben yok yapamadım dersen Sana tek kalan girmiş olduğun nick şifrenin Codesini Bulmak CCE45B6C3CFE2D32217vsvs bu şekilde bir Coden olacak regedit ayarlarında onu bulduğun an Pürüssüz Sana şifreni verebilirm Saygılar..!

spotmsn kullan.
anında alırsın şifreyi

msn den bak maillerine kardeş
öyle bir özellik yokmuydu msn içersinde
çoktandır kullanmadığımdan gözden ırak gönülden ırak hesabı
msnden tıklayınca yine şifre istiyormu

Sa.. ! Arkadaşım ne kadar Sana Faydası olur bilmiyorum .! Ben genelde Trojen Virus VeyaFake olayları oladığı zaman işin içinde ..! Girilen Şifrenin Codesini Buluyorum Pc de buda Genelde Regedit te oluyor HKEY_CURRENT_USER\Software\Camfrog\Client\Rh\ProfileInfo Bu Benim rumuzun Uzantısı Daimi olduğum Siteye Ait olan Rumzun uzantısı Bunu Aynı işlemle Msn üzerinden yapabilrsen Aldığın uzantı Nick Şifre Codeni verdiğin an Sana şifreni veririm.! Yok dostum bunu ben kendim yapacam diyorsan ..! Sana tavsiyem Revelation v2 indir..! Ücretsiz .. Daha sonra kurum yaptıktan sonra açtığın programda .! kare içinde yuvarlak bi kısım göreceksin Kovboy filimlerinde Dikkat etmişindir hedef kişi dürbünden nasıl bakarsında ne görürsün o yuvarlağı Mausla tutup Msn şifre yıldızların çıktığı yere getir..! ve üstüne bırak programda sana rakam gelirse .! şifreni gördün demektir uzantısı ne olursa olsun amaki ben yok yapamadım dersen Sana tek kalan girmiş olduğun nick şifrenin Codesini Bulmak CCE45B6C3CFE2D32217vsvs bu şekilde bir Coden olacak regedit ayarlarında onu bulduğun an Pürüssüz Sana şifreni verebilirm Saygılar..!

hocam çok saol faydalı bilgiler ama biraz daha ayrıntılı anlatabilir misin. bi de bu dediklerin ve programların vista da çalışır mı onu merak ediyorum

Geri