Mahyalarla ramzan :)

SEYDİALİ

seyri alem
Moderatör
Reaction score
0
ARKADAŞALR SADECE BİR TEBESSÜM İÇİN :001_smile:

Bence alay konusu olmamalı , komik değil ama emeğine sağlık.Eskiden "Ne Mutlu Türküm Diyene" de yazardı mahyalarda , demek artık kısa yoldan sevabın yolunu bulmuşlar :)

allam yha züperrr olmusssss :D

geçen senelrde de kendini bilmez bir arakadaşımız böyle bir konu açmıştı maksat komediyse başka işlerle kendini tatmin et kardeşim benim içinde kutsal saydıgım degerleri senin eglence malzemen olmasın lütfen admin arkadaşlar bu konuyu kapatabilirmisniz

geçen senelrde de kendini bilmez bir arakadaşımız böyle bir konu açmıştı maksat komediyse başka işlerle kendini tatmin et kardeşim benim içinde kutsal saydıgım degerleri senin eglence malzemen olmasın lütfen admin arkadaşlar bu konuyu kapatabilirmisniz

normalde bişi demzdim ama sen ilk önce neyın kutsal olduguna bak ben senı zorlamıyorum gülmem için bana bir tebessüm ettirdi bende paylastım

eger kutsala saygın varsa ALLAHIN emirleri ile birebir örtüşen bir hayatın varmı bence ilk önce bunu sorgula eger varsa ozaman bunu sorgula

eger dini birkonu olsaydı yerı burası olamazdı

saygı duyarım size kapatabilirler konuyu haddini aştıysa

alay etmemek lazım tabi ama komiq yaa :)

Beğenmezsin yorum yapmazsın, kendini bilmez lafı ağır olmamış mı? herkes adına konuşamazsın

bu da benim konum

http://www.hackhell.com/komik-resimler/664340-sayacli-camii.html

Seydiali kardesimizin kotu bir niyetinin oldugunu sanmiyorum.
Fakat her ne olursa olsun,dini konulari,komedi haline getirmemek lazim.
Gun gelir bu is mubahlasir ALLAH cc korusun.
Bu sefer din insanlar tarafindan basite indirgenir.
Degismez bir kuraldir,alaya alinan bir seyin ciddiyeti vede inandiriciligi olmaz.
Onun icin biraz daha dikkatli olalim.
Herkese hayirli RAMAZAN`lar diliyorum.

Herşeye muhalefet ..Bu konuda abartılcak birşey yok bence.Ayrıca burda kimsenın dinle alay edecek kadar kişiliksiz olduğunu sanmıyorum.Ne kadar hoşgörüsüz ne kadar herşeyi farklı yerlere çeker bir zihniyet olduk....
hepimizin inancı aynı değilmi? Kaldı ki farklı bir dinde olan bıle olsa saygısızlık yapamayız.Bu konuyu birçok sitede gördüm hepside Allah a inancı tam kardeslerımdı. Hiçbirisi farklı bir yere çekmedı konuyu açanı bu şekılde suçlamadı..Sanki sizin kutsal gördüğünüz değer bizim için değil..
Eğer bu konuda yorumunuz olacaksa neden tatlı dille yorum yapmaya açıklamaya bizide bilgilendırmeye çalışmıyorsunuz? Müslümanlık bana göre budur..
Katılabiliriz katılmayabiliriz ama yorumlarımızı ınsanları incitmeden yapmamız daha doğru değil mi? Heleki bu ayda....

Nihilan ın yorumuna teşekkür ederim oda tasvip etmemiş ama en azından söyleyiş tarzı daha güzel..

Hayırlı Ramazanlar Herkese...

mahya6.jpg

hepside süperdi en çok sırıtan bu oldu :d tşkler

ben böylesi güzel bir ayda herkesin kutsal saydıgı bir şeyi birilerinin gelipte kendine malzeme etmesi hoş bir durum değildir mizah dersin komedi dersin sen bunu çeşitlendire bilrsin sen eger böyle yaparsan elin hollandalısıda gelir efendimizin resmini çizer sana aslında kızmıyorum ama bize yakışmadıgını düşünüyorum o yüzden böylesine sert konuşmuş olabilirm biraz daha dikkat daha güzel olur eger haksızsam haksızlıgımı kabul ediyorum

Geri