mahkeme kararı ile engelli sitelere giriş

badrock41

New member
Reaction score
0
mahkeme kararı ile engellenmiş bir siteye nasıl girebilirim. adres satırına sitenin ismini yazınca siteye giriş mahkeme kararı ile engellenmiştir diye bir yazı geliyor. bu sorunu nasıl aşabilirim yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar

kardeş merhaba en basit yolu şu Mahkeme kararıyla engellenmiş sitelere girebilmek için ilk once ag baglantı ayarlarınızı bir kagıda not edin ve saklayın (ilerde benım ayarlarım nasıldı diye hatırlamanız icin)
SONRA:
Masaüstünden ağ bağlantılarım/ ağ bağlantılarını görüntüle/ yerel ağ bağlantısı üstünde sağ tıklayıp özellikleri seç bu sayfadan internet iletişim kuralları(TCP/IP) seç ve özelliklere tıklayıp otomatik ip seçip ve en alttaki ''aşşağıdaki dns sunucu adresini kullan'' bolumune 4 . 2 . 2 . 1 yazıyoruz Tamam tamam deyip cıkıyoruz Artık engellenen sitelere baglanabilirsiniz... msn adresim [email protected]

aRKaDa$ım aSLında o SiteLeR MaHKeMe KaRaRıYLa eNGeLLenmi$ SiteLeR DeğİldİR...o Yazının Sonundaki üÇ üNLeMe DiKKat eT...ReSMi YazıLaRDa ßöyLe ßi$ey SözKonusu oLamaz...o SiteLeR AduLT v.b iÇeRiKLi oLuğu iÇiN TuRKiyeden eRi$imini TT eNGeLLemi$tir...FoRumda IP Deği$tiRMe Progu WaRDı aDını uNuttum...ßiraz aRa$Tır.Mod KaRDe$LeRe SoR.SaDeCE ProgLa IP aDReSini Yaßæncı üLKeden GösteRen PRogu ßuL...
YaRDımcı oLaßiLdiysem Ne MutLu ßana!!!:]]]:]]]

Haklıymışsın yahuu. Bende mahkeme kararları nasılda alınıyor hemen diye düşünmüşdüm. Hele bir adres vardı ki herkesce bilindiği için engellendiğini düşünmüşdüm. Çünkü adı üstünde bir siteydi ve benzerleri binlerce sayfa vardı :) Teşekkürler

http://www.guardster.com/subscription/proxy_free.php
bu adresten internet üzerinden IP adresini belli etmeden başka bir bağlantı noktası yoluyla(proxy) internette gezebilirsin. sadece gördüğün adres satırına gideceğin sitenin ismini yaz, "No Scripts" seçeneğindeki işareti kaldır ve "I agree and wish to surf anonymously" tuşuna tıkla. bu yolla megaupload ve benzeri(Türkiyeyi desteklemeyen) dosya indirme sitelerine de erişebiliyorsun.

bilgisayarımı yavaşlattı
bu proları yükledim ayrıca dandik site sponsor olan sankii

kardeş merhaba en basit yolu şu Mahkeme kararıyla engellenmiş sitelere girebilmek için ilk once ag baglantı ayarlarınızı bir kagıda not edin ve saklayın (ilerde benım ayarlarım nasıldı diye hatırlamanız icin)
SONRA:
Masaüstünden ağ bağlantılarım/ ağ bağlantılarını görüntüle/ yerel ağ bağlantısı üstünde sağ tıklayıp özellikleri seç bu sayfadan internet iletişim kuralları(TCP/IP) seç ve özelliklere tıklayıp otomatik ip seçip ve en alttaki ''aşşağıdaki dns sunucu adresini kullan'' bolumune 4 . 2 . 2 . 1 yazıyoruz Tamam tamam deyip cıkıyoruz Artık engellenen sitelere baglanabilirsiniz... msn adresim [email protected]

Aynı yöntemle 4.2.2.1 yerine;
birincil dns olarak: 208.067.222.222
ikincil dns olarak: 208.067.220.220
girmenizi tavsiye ederim. Çok daha hızlı ve sorunsuz. Ayrıca Dns sunucusunun bedava spam engelleyici servisi var.

Yalnız bu yöntemle sadece eskiden yasaklanmış sitelere girilebiliyor. Yeni yasaklananlara - mesela youtube gibi - girilemez...

Geri