MAGELER bu kadar

mageyle oynamak bence bi ayrıcalık ki magem war 67 lvl olympiaya göre daha ezik ama nedense cz de weya sawaşta olduğum zaman assasslardan çok pm geliyor mage partymi die.

light mage i hiç bi şeye deişmem

mageyle oynamak bi ayrıcalık..... Zevk için oynuyosan mage olmalısın başka seçenek tanımamm....

Mage kuLLanmayı biLene ZevkLi ama öĞrenmeSi zor. öĞrendikten ve SağLam item yaptıktan sonra koLay koLay Sırtı yere geLmez Mage'Lerin
TemsiL Misal:
cem1976
TheStr0m
ToxiCbLood vb..

en hayran kaldığım chardır mageler ama hıc bırzman sağlam magem olmadı bır keresinde 67 mage soyulmus bulmustum yanı ortalık malı onla bıraz nowa falan attım zevklıydı ama sonra charı lvl 40 kada dusurduler :) ama hep mage ısterımö :(

Şahsen 3 yıllık Knighttan sonra Oyunun en iyi charı diyebilirim... Yeterki oynamayı bilin...

Forever Mage...

aynen arkadalsara katılıorum mage ile herkes oynayamaz defans yok hp yok paper olsan dd yok pet olsan dmg yok ama işi bilirsen çok işler yaparsın bu zmana kadar full mage ile oynadım ordan bılıorum :) şimdi logosta 74 lwl magem war Sophie^^

mage hem zevkli hemde kasması kolay illegal programlar kullanılmadigi surece bi server da once magelerin 80 olacagına inanıyorum...

__ela__' Alıntı:
aynen arkadalsara katılıorum mage ile herkes oynayamaz defans yok hp yok paper olsan dd yok pet olsan dmg yok ama işi bilirsen çok işler yaparsın bu zmana kadar full mage ile oynadım ordan bılıorum :) şimdi logosta 74 lwl magem war Sophie^^

Char satılık die dusymuştum ... Hala satılık mı sophie ?

Light Mage Gerçektende Çok İstisnai Bir Char oluyor Skill'lerinden Çok ŞEy Kazanıyor Vede Aşırı Zevkli Onaması olsun Kasması oLsun LR+İCE :):)

aga age çok iyidir misal benim bi char vardı ıwl 61 sürekli toplu kesiyodum

aga nasıl resmi sergiliye biliyoruz yani burda gösterebiliyoruz söyleyebilirmisiniz

Geri