haktan ünsal hayranları buraya!!!

ünal87

New member
Reaction score
0
haktan abiyle ilgili bir topic vardı ama geri döünşüm topicine atılmış biz hayranları olarak burdan devam edelim.

hah!inşallah doğru yere gelimişimdir.yaw ben ilk defa bi foruma kaydoldum.haktana ait bir site yok mudur?oyh delirecem.yatıyorum haktan,kalkıyorum haktan.virüs gibi.acaba haktana ulaşmam konusunda yardımcı olabilir misin arkadaşım?haftaya doğum günüm ve ben kütahyaya davet etmek istiyorum kendisini.menejeri falan yok galiba:)hiçbir kayıt yok kendisine dair.benim için çok önemli.lütfen yardımcı olun yahahahah!......

arkadaşlar bu ne zamanın konusu bilmiyorum ama
haktan abi uzun zamandan beri bizim burda yani istanbulda bu akşam taksim sanat evine gidicem uzun zamandan beri gitmiyodum (cupesten) beri bütün kayıtlarıda bende mevcuttur allah onu başımızdan eksik etmesin ben bütün arkadaşlarıma onun gibi bir sesi bırakmamalarını istiyorum o daha güzel şeyleri hakediyo ayrıca haktan abimiz 3 pazar sonra popstarda ondan sonrada petek dinçözün programında saygılar
İSTANBULLU SOLİST !

arkadaşlar merhaba..ben yeni üye oldum..haktan ın bir yerde sahne alıp almadığını bilen varmı..varsa nerde sahe alıo söylerse çok sevinirim..

Geri