Magazİn BÖlÜmÜ

MAGAZİN BÖLÜMÜ AÇILSIN MI?

• hayır gerek yok

Kullanılan: 24 55.8%
  • evet güzel olur

Kullanılan: 13 30.2%
  • ister açılsın ister açılmasın beni ilgilendirmez karar yönetimin

Kullanılan: 6 14.0%

• Kullanılan toplam oy
    43

chuckies

_-€X-_
Reaction score
0
Fazla uzatmadan konuya gireyim.Yönetici arkadaşlar sizce magazin bölümü açılsa güzel olmazmı..Eğlenceli olur diye düşünüyorum.Olumlu olmusuz yorumlarınızı bekliyorum.saygılarımla

by_chuckies

NOT:YUKARIDA ANKET MEVCUTTUR OYLAYINIZ.

ßenimde akLımdaydı ßöyLe ßi ßölüm..ßence iyi oLur... teLevolelerden ßıktık tv de ßurada yazsak daha iyi :) ßenden +1 destek ßu konuya..

Magazın baslıgı altında değilde MODA baslıgı acılsa..Mesala yenı cıkan parfum , ayakkabı Jean vs gıbı seyler tanıtılabılır..Gece hayatı dusqunlerıne Bar'lar cafeler hakkında bılgı verılebılır..aLısverısı ıcın uygun yerler felan fılan bunun gıbı bı suru sey paylasılabılır..

ben acılması tarfatarıyım nede olsa bayanların ilgi alanı

PcHacker' Alıntı:
Bencede gusel olur..Magazın baslıgı altında..Mesala yenı cıkan parfum , ayakkabı Jean vs gıbı seyler tanıtılabılır..Gece hayatı dusqunlerıne Bar'lar cafeler hakkında bılgı verılebılır..aLısverısı ıcın uygun yerler felan fılan bunun gıbı bı suru sey paylasılabılır..BEnde desteq..Oyum ankette:D

abi sen cool takılmaya falanmı başladın:D

bence gerek yok ne biliim her teleden yeterde artar bile die düşünüorum. . .

illuminati' Alıntı:
abi sen cool takılmaya falanmı başladın:D

Yoo zaten Cool bı ınsanım...tanımadıgın ıcın Bılmıorsun yane:D

magazinden ne anlıyorsunuz ... itler yemeğini yediği suyunu içtiği vatana ihanet eder onlar hiç konu olmaz medyada ama bilmem kim oyuncuyla bilmem kim yönetmen arabada sevişirken bu haftalarca tv lerde olur...

bize hiç bir faydasının olmayacağını düşünüyorum magazinin..her telden yeter de artar bile.. -

tv de hep magazn var zaten midem bulaniyo artik ayni kisileri gormekten..
eger hh de magazin bolumu acilirsa yandik kacarim kesin:D
gereksiz bence...

ne gereği var su böreği varken :D
hiç gerek yok bence her telden zate açılabilir böle konular ve ya güncelde
hem magazinden şikayet ederiz hem de magazinsiz yapamayız nasıl bir çelişki bu ?

Ķιzιℓαкяєק' Alıntı:
gereksiz bi başlık olur ilk önce ilgi görür sonra bırakılır...​

Konusana bak sen herkes birakir sen birakmassin be :D Bence acilmali destekliyorum..

:p Evcil Hayvan bölümüüüüüü :(:(:( :boks: :boks: :p :p

Magazin bölümüne gerek yok bence.Güncel bölümüne verebiliriz magazin haberlerini .Atatürk Bölümü
için bile bir yanıt gelmezken magazin bölümünün açılması cok sacma.

ANTU bende yabani hayvan bölümü istiyorum :p

Geri