Madalyonun öteki yüzü

malesef elimiz den hiç br şey gelmiyor ama bu karşılaştırmalı bir şelkilde hazırlanmış olması çok güzel olmuş...
hazırlayanlara teşekkürler

dünyanın acı gerçekleri malesef elimizden hiçbirşey gelmiyor yada gelmedigini sanıyoruz..:(

ya Türkiye'deki zengin evlatları , zengin işadamları sadece 1 günlük yardımda bulunsalar kötü mü olur yaa . sadece biz değil tüm dünyanın sadece 1 günlük yardımda bulunmaları o yavrucaklar için , o temiz kalpli insanlar için o kadar büyük iyilik olur ki Allah bunun mükafatını verir elbet.

acıda olsa hayatın gerçekleri bunlar işte :( keşke herkes elinden geldigincebir yardım etse.. benim dururmumda yok demek saçma bir ekmek bir tas yemekle ihtiyacı olan birine bir yardımda bulunabilir herkes bence.. gerçekleri ortaya koyan bi karşılaştırma idi saol seven.. umarım herkes bi ders cıkarırda elinden geldigince yardım eder..

konu çok anlamlı
ve açık kalmasında fayda olduğunu düşündüğümden,
ve verilen link açılmadığından konuyu tekrar açıyorum
saygılarımla

dünyada savaşa, silahlara ayrılan paranın bir kısmını bu ülkelere yardım ve o ülkeyi kalkındırmak için ayırsalar bu sorunlarda ortadan kalkar.

çok güzel bir paylaşım emeğin için teşekkürler...bu dünya böyle ne kadar devam eder bilmem ama elbet bir gün bunun sorumluları hesaplarını en ağır şekilde vereceklerdir....

Allah a şükretmezsen senden alır başkasına verir!!

ABD İsrail Rusya Fransa İtalya o kada büyüklerki artık kendi büyüklüklerinden insanları göremez olmuşlar.Her yıl sadece bu yerlere 1 milyon dolar yardım yapılsaydı ceplerimi delinirdi bu durum böyle olmazdı.Bu duruma yakın filistin ve ırakta ve afganistandada aynı durum var.

Kör oğlu kör dünde kördü yarında kör olacaklar,görmeyi hakedenler ise acı çekerek ölecekler,ama sonradan hatırlanıp ziyaret edilecek bir mezarları bile olmayacak

Geri