Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2008'de şampiyonluk mücadelesi veren Brezilyalı Felipe Massa, Bernie Ecclestone'un düşüncesi olan madalya sistemine arka çıktı ve "ilginç bir fikir" olarak nitelendirdi.
Buna rağmen Felipe Massa medyanın, 2008'de Lewis Hamilton'dan daha çok yarış kazandığı için bu sistemin geçerli olması durumunda şampiyon olacağı dolayısıyla şampiyonluğu daha hak ettiği düşüncesine de karşı çıktı.
"Evet ilginç bir fikir.Neler olacağını birlikte göreceğiz.Bana ne söyleyeceğinizi biliyorum: Bu sistem geçerli olsa ben şampiyon olacaktım."
"Fakat bu yanlış bir değerlendirme.Çünkü sezon başında nasıl bir puanlama sistemine sahip olduğumuzu biliyorduk ve yarışlara buna göre odaklandık."
Fikrin sahibi Bernie Ecclestone'da Hamilton'un şampiyonluğu haketmediği düşüncesinde olduğunu belirtmişti.Formula 1 resmi sitesindeki röportajında Bernie: " Demek ki şampiyon olmak kaderinde varmış.Kazanamasaydı asıl soru "Ne zaman kazanacak? " olurdu.Saçmalık." dedi.