Ben gidiyorum yatacam devam ederiz gene herkeze iyi akşamlar kendinize iyi bakın:hhgül
G genelkısı New member Katılım 20 Mar 2008 Mesajlar 41 Reaction score 0 Puanları 0 20 Mar 2008 #1 Ben gidiyorum yatacam devam ederiz gene herkeze iyi akşamlar kendinize iyi bakın:hhgül
ChilekesH Aerospace Engineer Katılım 24 Kas 2006 Mesajlar 3,622 Reaction score 0 Puanları 0 Yaş 38 Konum __мαѕυм__ 20 Mar 2008 #2 genelkısı' Alıntı: Ben gidiyorum yatacam devam ederiz gene herkeze iyi akşamlar kendinize iyi bakın:hhgül Genişletmek için tıkla ... bence sen sabaha burda olmassın ama neyse =) iyi geceler dileyelim ama mod abiler nasıl bi ugurlama yapar bilemiyorum...
genelkısı' Alıntı: Ben gidiyorum yatacam devam ederiz gene herkeze iyi akşamlar kendinize iyi bakın:hhgül Genişletmek için tıkla ... bence sen sabaha burda olmassın ama neyse =) iyi geceler dileyelim ama mod abiler nasıl bi ugurlama yapar bilemiyorum...
R react Admin Süper Moderatör Katılım 18 Haz 2005 Mesajlar 25,237 Reaction score 0 Puanları 0 Konum an insatiable prsn from hell 20 Mar 2008 #3 Konu ve bölüm uygunsuz :goz: