mac mac mac

themummy

New member
Reaction score
0
arkadaslar mac için de bir baslık acsak mı acaba:eek:
malum artık turkiye de kullananlar cok fazla
ben pc kullanıcısıyım ama mumkun olan en kısa zamanda gecmeyi dusunuyorum
boyle bir baslık olursa mac ve pc karsılastırması yapabiliriz
program paylasırız
vs vs vs

edit: mac derken macintosh evet biliyorum kullanıcı az ama giderek artacagını dusunuyorum cunku macintosh intel due core işlemcili modellerini piyasaya sürdü bence hareketlenecek
ayrıca pc lerede macos lar kurulabiliyor sorunsuz bir kullanım için mac i oneririm

spor bölümü var kardeşim orda istediğini hangi takımı tutuyorsan yazarsın!....

mac derken macintosh'u kastediyo :)

mac os tan bahsediyo arkadaş herhalde . çünkü windows var , linux da var

Olabilir Zaten Ya Ben Kimseyi Anlamiyorum Ya Da Ben Anlatamiyorum Bu Aralar Anlayişa Ihtiyacimiz Var Heheheee:Sopa

hehe bende ilk yorumları okuduğumda ilginç geldi.ayrıca bence öyle bi bölüme gerek yok çünkü kullanıcı sayısı çok az pek işlgi göreceğini sanmıyorum

Walla Ben Ilk Defa Duydum Birisi Bana Açiklasin Ne Mac Miş Beaaa (lem Yikildim Burda Gülmekten Allahim!....)

eklemek istiyorum

ayrıca arkadaslar ben simdiden downloadlara basladım mac için
o nedenle konu acılırsa yardımcı olabilirim program vs konusunda
:cool:

olabiler mantIklI ama son söz yönetimde...

Ya zaten Türkiye'de nerdeyse hiç denecek kadar az kullanıcısı war ama hakikatten kullanım çok artarsa ilerde tekrar düşünülebilir diye düşünüyorum ben...

themummy, katılıyorum sana.. Mac bölümü güzel olurdu ama işte hh'de kaç kişi mac platformu hakkında bilgiye sahip ki, halbuki biz destek çıkalım dicem ama işte adamlarda makina yok :D virtual Mac OS kurduralım biz :p OS X Tiger ii gider bak :D. Bu arada hangi makinaya sahipsin? G4 veya G5?

olabilir

Bence de mac icin bi bolum acilsa fena olmaz. Bilen bilmeyen yorum yapmış ama mac kullanıcıları için program-oyun temini o kadar zor ki.. Paran çoksa alırsin o ayrı.. Ben de desteklerim böyle bir bölümü elimden geldiğince..

Geri