mac hakkında biraz bilgi

witch_lapa

New member
Reaction score
0
merhabalar arkadaşlar,

ben her defasında özellikle cafelerde mac kullanan kişiler görüyorum. bazıları küçük oluyor bazıları geniz ekran. bunlar arasında donanım farklılığı oluyor mu yoksa sadece ekranları mı küçük? ben de mac almayı düşünüyorum da. apple mağazası lydia'da %18 kdv indirimi varmış hatta garanti şartları da çok çok uygunmuş ama ben teknik olarak biraz cahil olduğum için yardımcı olursanız sevinirim.

muhakak her makinada donanım farkı olur pc de nasıl oluyosa mac te de var mac notbook alacaksan donanımının iyi bir makina 3000 lira civarında bide ona program bulma derdi var ha öle bişey derdin yoksa normal pc al mac os pc kur derim ama bi gerçek var mac in tadını hiç bişey vermiyo zaten tasarım önümüzdeki 10 yılın modasında hemen sunuluyo eskimiyorda donanımda da şimdiki mac air ler core 2 dou haliyle satılıyor biraz ekran kartı düşük bulabilirsek yüksek kapasitede ekran kartlısını al bu haliyle bile 4500 lira ekran kartıda iyi bişey olursa ne olur düşünemiyorum corei işlemcili mac daha görmedim görsemde türkiyeye hala düşmez alabileceğin en iyi mac air dir orda core 2 duo olanıdır kolay gelsin.

valla genelde core 2 duo 1.7 lerle satılıyorlar diye bir duyum almıştım ama serisi nedir veya başka hangi donanımla sunuyorlar bilmiyorum.yani şimdi be t4550 var bide t96xx var değilmi

yeni macbook pro'lar gelmiş lydia'ya. güzelde imkanlar sununca aldım:)
pc'den de mac'e ücretsiz taşıma yaptılar. gayet memnunum. bu kadar zaman boşa sıkıntı çekmişim.

mac icin yapılan tum olumlu elestırılere katılıyorum.usa dan getırttım bu hafta 13 ınc macbook pro gercekten mukemmel sarjı 10 saate kadar gıdıyor cok hızlı hata vermıyor nette cok ıyı...tavsıye ederım almak ısteyen arkadaslara

Geri