Maç Hakkında UEFA'ya mail atmak isteyenler

Cehennem_Zebanisi

Super Moderator
Süper Moderatör
Reaction score
0
Ad Caine vero et ad munera illuis non respexit ira

Hi, UEFA workers !

I have some questions about Turkey-Germany football match. I really worried about your equity. Do you watch that match ? If you watch that, do you think to do something ? In fact, we don't care for this actions. Because, we get used to this actions! You don't know us. But we know you and your justice! Our football team (Turkey) was very successful until this match. We never played a football team, we always played to referees, except Portuguese.

Our matches:
a) Turkey: 0 - Portuguese: 2
b) Turkey: 2 - Referee: 1
c) Turkey: 3 - Referee: 2
d) Turkey: 4 - Referee: 2

and especially;
e) Turkey: 2 - Referee: 3 (Tr-De)

You win! Congratulations!

We are Turkish people! We don't like to talk about somebody! So, we assign this job to you.

Just do your job!

Your Name
------------------------------------------------------------------------
Meali:

Merhaba, UEFA çalışanları!
Turkiye - Almanya maçı hakkında bir kaç sorum var. Tarafsızlığınızdan gerçekten endişe ediyorum. Maçı izlediniz mi acaba? Eğer maçı izlediyseniz, bir şeyler yapmayı düşünüyor musunuz ? Aslında bu olaylar için üzülmüyoruz. Çünkü, biz böyle olaylara gerçekten alıştık! Siz bizi tanımazsınız! Ama biz sizi ve sizin adaletinizi biliyoruz! Futbol takımımız (Türkiye), bu maça kadar çok başarılıydı. Biz hiç bir futbol takımına karşı oynamadık, biz daima sizin hakemlerinize karşı oynadık, Portekiz maçı dışında.

Maçlarımız:
a) Türkiye:0 - Portekiz:2
b) Türkiye:2 - Hakem:1
c) Türkiye:3 - Hakem:2
d) Türkiye:4 - Hakem:2

ve özellikle;
e) Türkiye:2 - Hakem:3(Tr-De)

Siz kazandınız! Tebrikler!

Biz Türk insanıyız! Birileri hakkında konuşmayı sevmeyiz! Bu yüzden, bu işi size devrediyoruz!

Sadece işinizi yapın!

isminiz

Gönderilecek mail: [email protected]

ben bu maili atmam saydırırım içimi rahatlatırım

bende gönderdim saol...

lobicilik:)

ya arkadaşım uefaya mail atsak kaç yazarki düzen böyle yürüyor yıllardır
size sadece bir örnek verecem macı dikkatli izleyen arkadaşlar bana katılacaklar
1ci golümüzde uefa başkanı denen kamil platinin surat ifadesi zaten herşeyi acıklıyordu
korku endişe acabalar hakemledemi yenilmiyecek bu türkler ifadesini 10 yaşındaki çocuk bile görebiliyordu. yinede emegine saglık

ben bu maili atmam saydırırım içimi rahatlatırım

ßilqi icin saqoL..yıLLardır avrupa maçLarında ezilen taraf ßiz oLduk.. acaßa NEDEN ?¿

Saydırıp rahatlamak serbest ama almanların maç sırasındaki lobi faaliyetini gördükten sonra saydırdıktan sonra da bir şeyler yapmk gerektiğini düşünmediniz mi ?

Ben düşündüm.

Önce e-postayı yolla sonra saydırdıklarını yolla tatlı niyetine...

Mail atmayla olacak işler değil bunlar
TFF bişeyler yapmalı artık!!!
Görüyolar susuyolar ne diyim
Kusura bakmayın ama bizim yapabileceğimiz bir iş değil bu

bir de orada Şenez Erzik denen şahsiyet var. Adamın uefa da olup hayırlı bir iş yapmasını bekleyemeyiz tabiki. eğer düzgün bir adam olsaydı uefa ya seçilmezdi.

benim anlayamadığım nokta koskoca uefa asbaşkanı bir türk ve biz yararlanamıyoruz..

Geri