M.Topuz : Kayseriye Dönerim

bLueXtremE

єχтяємє &
Moderatör
Reaction score
0
"Profesyonel yaşamalıyım"

9184_B_topuz.jpg

İstanbul yaşamının zorluğunu bildiğini söyleyen Mehmet Topuz, “Özel hayatıma dikkat etmezsem, formadan uzak kalırım ve ocak ayında Kayseri’ye dönerim!’’ dedi.

Olaylı bir şekilde Fenerbahçe’ye transfer olan Mehmet Topuz, geleceğe yönelik hedeflerinin ve duruşunun altında para olmadığını söyledi.

Profesyonel bir iş yaptığını dile getiren Mehmet Topuz, Fenerbahçe’yi tercih etmesinin perde arkasında para faktörünün yatmadığının altını çizerek, “Doğru kararı verdiğimi düşünüyorum. Herkesin görüşüne saygı duyuyorum. Artık Fenerbahçe’nin formasını giyiyorum. Spekülasyonların bitmesini bekliyorum” dedi.

İstanbul’un zor bir arena olduğunu da kaydeden Mehmet Topuz, takım arkadaşlarının kendisine büyük ilgi gösterdiğini, milli takımdan da tanıdığı futbolcular ile iletişim konusunda hiçbir sıkıntı yaşamadığını dile getirdi.

Büyük kulüpte oynamanın büyük sorumluluk gerektirdigini vurgulayan tecrübeli oyuncu “Eğer özel yaşantıma dikkat etmezsem, bunun ne gibi zarar getireceğini biliyorum. Aksi halde Ocak’ta Kayseri’ye dönerim!” şeklinde anlamlı bir cümle sarfetti.

SporX

İsteyen Futbolcu Özel yaşamına da formuna da dikkat eder.Bu Mehmet Topuzun elinde olan birşey.Gitmek istemesi için bir bahane değil bu.

bende merak ettim simdi:)

Bu Mehmet Topuz Benim İçin Zaten F.Bahçe İle Anlaştığı gün çok karaktersiz olduğunu anladım .. Bu arada Sürekli Mehmet Topuz İçin Saf Anadolu Çocuğu Diyorlar. Bu Adam mı Saf ? Beşiktaş lıyım diyordu Formayı giydi ondan Sorna da diyor ki ben formayu giymedim sadece tuttum. Yazık Böyle insanlara acıyorum.
Not: Sözüm Fenerbahçe ye Değil Mehmet Topuz 'a dır. Eğer ben Beşiktaşlıyım demeseydi Fenerbahçe Hiç böyle polemiklere düşmezdi

Kayserideyken büyük takımlara gitmek istiyorum diyor, şimdi döncem diyor ne yaptığını kendide bilmiyor...

Kardes Cok Karamsal Konu Acıyorsun Biz Fenerbahceliyiz Sen Ise Galatasaraylı Nerden Buluyorsun Bu Konuyu Anlamadım

Sunu Fenerbahceli Olarak Bu Transfer Yanlıs Memet Topuz Amator Topcu

ya yok bişey olmaz genç adam düzelir düzelmezse ded böyle birşey söylemesi bence çok yani ne idyeyim olmadı yani

döner bu adam kayseriye de döner ilk maça çıktığı takıma da döner..beyni sulanmış bunun biraz ..sıcak vurmuş yaz aylarında..

ne diyo la bu :D daha sezon başlamadı

O değil de resimde çok garip çıkmış belden aşşada noluyo acaba :)

aklını kullansın gitmesin.

sana sadece ha ha ve ha dıyebılıyorum

Düzgünce yorumlar niye yapmazsınızki.Forumada artık sınavla almanın zamanı gelmiş geçiyo.

Memocum gitmek isteyen gider kimse Fenerbahçede zorla durmuyo.Fenerbahçede kimseyi zorla tutmuyo.Bu takımdan kimler geldi gitti sen onların yanında hiçbirşeysin öle kendini fazla büyük görme.Aziz baba yollar seni pafa yada 2.ligden bi takıma ne olduğunu sende anlamazsın:D

Geri