M.Office Pro Vl'Plus 32'64Bit'Türkçe Full'Çıktı-2013

simonzeki

New member
Reaction score
0
9bYs8.png

M.Office Pro Vl Plus 32'64Bit Türkçe Full Çıktı 2013

Microsoft, Windows 8?in deneme sürümlerinden sonra beklenen Office 2013 finall sürümünü de yayımladı. Geçtiğimiz haftalarda yaptığımız haberlerde Office 2013?ün deneme sürümünün yaz ayları içerisinde her an gelebileceğini belirtmiştik. Ardından da ortaya çıkan logo ve ekran görüntüleriyle Office 2013?e yaklaşıldığı anlaşılmıştı.

Tıpkı Windows 8 gibi olan yani kullanıcı önizlemesi olarak çevirebileceğimiz sürüm Home Premium paketini kapsıyor. Microsoft Office 2013 Home Premium paketinde Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access ve Publisher programları bulunuyor.
Tek hesapla 5 bilgisayara kuruluma izin veren Office 2013 aynı zamanda tam bulut uyumuyla da birlikte geliyor. SkyDrive desteği sayesinde isterseniz tüm dosyalarınızı anında buluta yedekleyebilir, böylece kaydetmeme gibi bir sorunla karşılaşmazsınız.

Önemli bir notu da aktaralım. Office 2013 artık sadece Windows 7 ve Windows 8 üzerinde çalışacak. Yani eğer Windows 7?nin herhangi bir paketini ve Windows 8 kullanıyorsanız Office 2013?ün daha sonra da çıktığında tam sürümünü indirip kullanabilirsiniz. Windows XP ve Vista sahiplerininse artık işletim sistemlerini değiştirmeyi düşünmeleri gerekiyor.
hj3oyKf.png

Microsoft Office 2013 Professional Plus
? Microsoft Access
? Microsoft Excel
? Microsoft InfoPath
? Microsoft Lync
? Microsoft OneNote
? Microsoft Outlook
? Microsoft PowerPoint
? Microsoft Publisher
? Microsoft SkyDrive Pro
? Microsoft Visio Viewer
? Microsoft Word
? Office Shared Features
? Office Tools
KMS İLE LİSANSLAMA sorunsuz

Boyut:1.48 GB
Sıkıştırma: Rar / Şifre: rupi
Tarama: Webroot Av. / Durum Temiz
Platform: Windows 7 /8 xp wista 32x64bit

2yubk.png

M.Office Pro Plus-2013

(((Alternatif)))

M.Office Pro Plus-2013
x64office_zps95d007e7.png

x86office_zps8081e34c.png

hatalı olanlar düzeltidi bilginize

ACTIVASYON KESİN
cscript "C:\Program Files\Microsoft Office\Office15\ospp.vbs" /inpkey:9MBNG-4VQ2Q-WQ2VF-X9MV2-MPXKV

cscript "C:\Program Files\Microsoft Office\Office15\ospp.vbs" /act

iki komutu SIRAYLA kopyalayıp cmd yönetici olarak çalıştır ardından tek tek yapıştırıp enterle kalıcı olarak etkinleşiyor
XkSCRXn.jpg
kalıcı lisans

64bitte evet ama katlımsız ekledim klasördede yazdım katılımsız olanı eksiksz

hata veriosa neden sölemiosun be güsel kardeşim ben indiriodum iptal ettim sahsen...

ama linke tıklayınca yazılı zaten yerine başka ekledim.. sıkıntı 64btte

simonzeki eline sağlık fakat bir messajında 64 de sorun var diyorsun tamam.

Hata çözümü için verdiğin yazı ise

??????? ???? 32-64-hata çözümü.rar. ??????? ????????? ? ??? ??????????? ? TurboBit.net hata çözümü buyur arkadaşım şimdi denedim anlatımda ekledim

Şimdi hata her ikisindemi sadece 64 de mi?
Verdiğin linklerdeki -Extended x86.Sorunsuz tr2013.rar- bunu indirsek yetermi.

Ayrıca oku xml de ise bu yazmakta
-hata alan isodak tümünü bir klasöre kopyalayın 64bit klasörünüde içine atın sorunsuz kurulacaktık-
64 klasörü der iken yukarıdaki -Extended x86.Sorunsuz tr2013.rar- içindeki -office64.tr-tr- klasörü mü demek istediniz.

Biraz açıklayıcı bilgiler verir iseniz memnun olurum.

Kolay gelsin.

adszelg.jpg

haci hangisi kullanacağız kısa bilgi versen ???

sorunlu olanlar rupi64.iso ve 32bit versionu onlardan 1rini indirin ardından ek 3mblik klasör var kurulumun ortasında istiyecek gösterip kurulumu bitirin.. extented 32bit sadece hata yok onda

Açıklama için teşekkürler.

Fakat dosya istiyor doğru gösteriyorum fakat konum hatalı diyor. Kurmuyor.

Yine de teşekkürler.

abi daha sağlıklı office varsa onu ver bize böyle hata giderimi falan sağlıklı bi olay deil be kardeşim

Arkadaşlar Microsoft 31 Mart da çıkacağını açıklamışken nedir bu acele ? Gerçekten de inanan arkadaşlar var baya da. Bu yazılım kesinlikle başlıktaki özellikleri taşıyamaz. Boşuna uyduruk yazılımlar kurup kendinizi tatmin ettiğinizi sanmayın. Bildiğimiz microsoft un verdiği türkçe MSDN sürümü. sadece üzerinde oynama yapılmış.

isolar orjinaldir.. msden
vl sürümüne çevrilmiştir.. sadece eksik dosya eklenmedi anlata biliyormuyum
vl neden çevrildi ? derseniz eyer vl yapılmasaydı lisanslama imkansızdı
bizzat kurup denedim
u0L9cB7.jpg

ve full yaptım dediğiz tarih resmi msnden hesabı olanlara öncelilik tanınır sabredin birazdan sorunsuz isoları ekliycem

EVET kardeşim bunda o hatarlar yok... sorunsuz

Geri