M.lisesi Makina Teknolojisi bölümü Lütfen yardım dal seçicem kararsızım....!!!

bloodyhunt

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar ben güngören teknik ve E.M.L'sinde okuyorum ve Bölümüm MAkina teknolojisi bu sene 3. sınıfa geçeceğim ve bölüm dallara ayrılıyor Makina ressamlığı ve Makina imalatı diye eğer bunlarla alakalı bilgileri olan daha önce bu bölümü okumuş arkadaşlar varsa bana hangisini önerir hangisinin iş imkanı daha fazla maaşı parası iyi vs vs. lütfen beni bilgilendiri.

ben makıne muhendıslıgınde okuyorum....sana tavsıyem makıne ımalatını secmen...makıne ımalatında daha fasla para war!!! ressamlıgı zaten makıne ımal ederken sen de ogrenırsın kı makıne ımal etmeden onun resmını kaba taslak cızmen gerekıyor!!!!

Teşekkür ederim ama makina mühendisliği okuyan bazı kişiler beni ressamlığa yöneltiyor.. şimdi iyice kararsız kaldım...

ben anadolu teknik makine mezunuyum sana tavsiyem imalat oku birde myo bitirirsin iş olanaqında artar ama çizimi seviyorum zevkle yapıorum dersen başka.

Ya aslında sorun şu ki, Ben ikisindede başarılıyım çizimim de imalatımda iyi. Ama istediğim şey İş imkanı fazla olan ve parasıda iyi olan birşey istiyorumki ben birazda rahatıma düşkünümdür resim daha çok cazibeli geliyor ama tabi yinede bu benim geleceğim iyi bir hayat yaşamak istiyorum ailem vs vs. işte o yüzden maaşımın iyi olmasını istiyorum peki bu ressamlıkda kendini gelişdirip ondada yüksek maaşlı filan olunmuyormu acaba ..?

imalat okursan daha fazla maaş alırsın ressama qöre

ressamı bilmiyorum ama burda renault ve tofaşta qiriş ücreti bi imalatcının sanırsam 800-900 tl civarı

Tamam teşekkür ederim. ben bunu daha geniş bir kapsamla sizin dediklerinizide göz ününe alarak soruşduracagım sagolun hayırlı akşamlar..

yardımcı olabildiysem ne mutlu ama şunu unutma sevdiği işi yapanlar mükemmele kolay ulaşır ;)

sen gel ımalatcı ol!!!! ımalatcı daha genıs kapsıyor,imalatcı olduktan sonra ıstersen ressam bıle olabılırsın ama otekı turlu zor ..........

Geri