M.Aksu: Borçlar Ödenir

..єЯDєM..

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
murat_aksu255.jpg

Murat Aksu bugün, Genel Kurul’da Demirören’e rakip olduğunu resmen açıklayacak.

Kulübümüzde kongre telaşı sürüyor. Bir dönem Başkan Yıldırım Demirören ile aynı çatı altında hizmet veren Murat Aksu, bugün Genel Kurul'da Demirören'e rakip olduğunu resmen açıklayacak. Yapacağı basın toplantısı öncesinde heyecanlı olduğunu söyleyen Murat Aksu, “Üç büyüklerde önemli olan istikrardır. Geleceğin Beşiktaş'ını oluştururken, şampiyonluklar kovalamaya devam edecek bir ekibe ihtiyacımız var. Bunun için de güçlü bir yönetim ve kadro kurmaya çalışacağım” dedi. Aksu, Hikmet Çetin'in adaylığı konusunda ise, “Büyüklerimin olduğu yerde onlara rakip olmam mümkün değil. Ancak benden bir müddet beklemem istendi, bu talebi saygı ile karşıladım” şeklinde konuştu.

Beşiktaş'ın önündeki en büyük engelin kulübün borçları olarak göründüğünü belirten Aksu, “Bahsi geçen rakamların bir çoğu önümüzdeki yılları da içeren taksitli borçlar. Başkana ait olan borçların bir kısmı da böyle. Kimse merak etmesin Beşiktaş para sıkıntısı çekmeyecek, en kısa sürede borçlar ödeneceği gibi kazanan takım olmaya da başlayacağız. Bunlarla ilgili ayrıntılı olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Aksu, Denizlispor maçında tribünlerde yaşanan olaylarla ilgili olarak ise, “Taraftarımızı karşımıza almak yerine, başarılara onlarla birlikte yürüyeceğiz. Başkan seçilirsem, Beşiktaş tribünlerinin takımı ve yönetimiyle nasıl bütünleştiğini herkes görecek” açıklaması yaptı.

YÖNETİMİ İÇİN İKİ İSİM BELLİ

Bir süredir camianın ileri gelenleriyle görüşmeler yapan Aksu, Onursal Başkan Süleyman Seba'nın da desteğini arkasına almıştı. Hikmet Çetin'in de destek verdiği Aksu, yönetimi için de bir süredir çalışmalarını sürdürüyor. Beşiktaş'ın eski yöneticisi Ali Baransel ve İbrahim Altınsay ile yaptığı görüşmelerden olumlu sonuçlar almıştı. Bu iki isim de Aksu'nun listesinde olacak. Aksu, "Beşiktaş için önemli bir seçim olacak. Sonuçta ne olursa olsun kazanan Beşiktaş Kulübü olacaktır" dedi.

Kaynak

Bi belirsizlik var ama bakalım....

çok samimi göremiyorum nedense ben Murat Aksu' yu. hayırlısı diyelim

Biz Ne ZorLukLar Gördük..Sonuçta HaLa Dimdik Ayaktayız.. BorçLarda Ödenir SorunLarda Biter ZamanLa..Sadece İNANMAK Yeter..

Geri