müzik paylaşıma .. ne dersiniz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Warn:nG

New member
Reaction score
0
Arkadaslar Size elimden geldiği kadarıyla Paylasımda bulunmaya calıstım Paylasımlarımın az oldugunu solerseniz eger c/p ci deilim butun konularımında Butun muzikleri tek tek upload ediyorm bu yuzden az olabilir.......Ama eger paylasımın az mod olamassın -"buraya 2 gunde 300 konu atarım c/p ile ama c/p'yi sewmiyorum kendı uploadlarımı yayınlamaya calısıyorum her zaman .

hıım konularıma bakılacak olursa buyuk bolumu dıger bolumler hakkında acılmıs fakat yıne bastırmak ıstıyorum cok fazla paylasım yapmayı bende ısterım ama 21.346 sarkımın hepsını buraya tasımak ısterım fakat adslın yavas olması benı engellemektedır. zaten cok secme parcalar koymaya yeglıyorum ben her zaman buraya ...

sitedeki genel paylasımlarıma bakılacak olursa bazı ıstısnalar harıcınde kalıtelı paylasımlar vermeye calıstım hep faydalı olmayı ıstedım .

yabancı muzıkten thestion arkadasımıda yakından tanırım oda ısterse ona yardımcı olmaktan mutluluk duyarım bu bölüme modluk basvurumda ki en büyük cesaretım son sayımlarıma gore 21.346 lık müzik arşivimdir arkadaslar . .. :).

bu sayıdaki arşivime laf solemeyınde bana ıstedıgınızı soleyın guven kaynagım yıllarımı vedım ben :eek:. ...

+2 GörMeq iYi oLuR SêNi NeDEN oLMasiN..:)

bende 40gb arşiv var ancak upload edemem valla:)
etcek yer yok.. rapid e hayatta etmem!(rapid düşmanıyım)
başka bi yere etsem 2gün sonra silinir gider.
vip yük olmasaydı upload edicektim.
katiliorm sana warning

celta_54' Alıntı:
iide paylaşım yapmak için mod olmak şart değilki.. neden bunu ön koşul olarak verdin anlamadım.. forumda paylaşımın tek amacı mod olmakmı...????
arkadasım forumda paylasım yapmak ıcın mod olmak gerekmıyor ben sadece dedım kı elımde 21.000 ı gecgın muzık arsıvım var dedım . ..:) ıstersenız tabı yonetıcılerde uygun gorurse kendı uploadlarım la burda moderatorluk ıstıyorum dedım amacım ıse thestion arkadasımıza yardımcı olmak ve forumun sorumlulugunu uzerımde hıssetmektır eger forumun sorumlulugunu alırsam kendımde bır baskı hıssederım dıye dusundum ve paylasımlarımı bu yonde kaydırırım dedım . :eek:

biri arşiv mi dedi neyse ben sölemim....

crazyboy55
SeNiDe GörMeq isTeRiZ..:)

Baktım konun biraz az gibi sanki :eek:

Cash_13' Alıntı:
hocam müzik paylaşıma yaptıgın paylasımlara baktım 3-4 tane konun var
bence daha cok cok erken
-1

canım kardesım bende bılıyorum konumun azlıgını sebebınıde soledım zaten . :eek: konu ısteıyorsanız 2 gun ıcınde basayım c/p 300 konu ben bole bırsey yapmak ıstemıyorum sadece kendımı kullanmak ıstıyorm sadece kendı uploadlarımı .. :) .

bence daha yeterlı diilsin konu az açmışsın bende eksi - 100000000000

lolo' Alıntı:
bence daha yeterlı diilsin konu az açmışsın bende eksi - 100000000000

cevap aynı arkadasım yukarıda verdıgım gıbı eger ıstıyorsanız bu konu 3 gun dondurulsun 3 gun ıcınde ben c/p ıle 500 konu acıyım daha mı ıyı olur bu sızce yanı c/p bende kendım daha ıyı oldugu ıcın .. :eek:

Warning güzel mp3 arşivin var ama

3-4 konu ile olmaz bu bence arttır konunu sonra başvur :)

Bencede Çok Erken Bİrazdaha ÇaliŞirsa Olur Neden Olmasin Kİ?
Bİrazdaha ÇaliŞ Dostum O Zaman Modluk İste PaylaŞimlarini Bİraz Daha Çogalt O Zamana Kadar +2345

Warn:nG http://www.hackhell.com/showthread.php?t=675 oku Burda yazılan konudan bir kısım sana diyeyim mod başvurusu yapacağınız bölümde kendinizi kanıtlamış olmanız gerekir diyor...açtığın 7 tane konu ile nasıl kendini kanıtladın onuda bilmiyorum o ayrı mevzu.. kendi uploadlarım diyorsun hayhay ne güzel insanın kendi emeğini vermesi kadar güzel bir şey yoktur ama o bölümde senin mod olman bu forumda o bölüme uploadları ile emeğini vermiş insanlara haksızlık olur...artı arşivimi paylaşacağım ama mod olmam lazım kasıt etmekle baştan kaybetmiş gözüküyorsun zaten..
şimdilik konuyu kapatıyorum eğer ki zaman içinde o bölümle ilgili kaide değer çaLışlamalrın olursa bana veya başka bir yöneticiye pm açar konu tekrar açılır

thread locked

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri