Müzik Genel. . .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben daha yeni gordum valla genelde açık çek misali yazarım mesajımı mod olmasını istediğim kişilerin başlıklarına senin neyin eksik

al sana +........ açık çek boşluğu sen doldur

istedigin olur umarım cunku calıosıon onlınesında bıseylerı ıstıosun yapabılırsın bence +152156

Konu biraz aşağıya inmiş, yukarı çıkması için yazıyorum ve tekrar desteğimi belirtiyorum. Bence olmalısın + sonsuz...

Not: Konu biraz aşağı düştüğü için tekrar yorum yaptım lütfen yanlış anlaşılmasın msj ım editlenirse de saygı duyarım, İyi forumlar...

KiZiLaKReP' Alıntı:
+++++++++++++++++++++ (şimdi mc donald's a götürcenmi?:D) şaka bi yana cidden herkes noldunu görmüştür en azından ben seni biliorum +1907 << :D

tmm tmm götürcem hazırlan hadi gidioz:D

yorum yapan yapmayan herkese hala tşk edioz yönetimi beklioz:D

+1 Aga katkılarını bekliyoruz...

+1 umarım olursun kardeşim :)

bu yönetim bu aralar hiç çalışmıyo galiba
şaka bi yana yönetimede hak ver onlarında çok sorunları var
en kısa zamanda olumlu yada olumsuz bi cvp alırsın
+19031903

illuminati' Alıntı:
evet arkadaşlar yorumlara devam edelim:D

yoksa yönetim cevap vermicek sanırım:D:p
verir arkadaşım merak etme +19000 olmalısın çok hak ediyorsun orayı

KooZ_BuyCu' Alıntı:
bu yönetim bu aralar hiç çalışmıyo galiba
şaka bi yana yönetimede hak ver onlarında çok sorunları var
en kısa zamanda olumlu yada olumsuz bi cvp alırsın
+19031903

ewt kooz haklısın server henüz tam oturmadı ama işte sen bakma bana yaws insan bi noktada sabırsızlanıo tahmin edersin:clap:

+1 !!!! müzik bölümünün en iyi modlarından biri olacağına eminim.

apouzulmez' Alıntı:
+1 !!!! müzik bölümünün en iyi modlarından biri olacağına eminim.

tşk ederim kardeşim göreve uygun görülürsem elimden geleni yapacağım şimdiye kadar yaptığım gibi. . .

sanırım haklısın bölümümüz müzik genelden bi çok dala yayıldı ve enstürüman bölümünde bim var şuan thestionun olduğu bölümün adı değişti müzik genel orasıydı aslında ama yönetim bu iki bölümden hangisinde daa gerekli görürse ben iki bölümdede yapabilirim neticede birbirlerinin alt bölümleri. . .iki bölümde birbirini kapsıo zaten paylaşımlara baktığımız zaman mesela bugün arkaşımız klarnet bilgisi istedi enst.bölümünde ama ben daa önce müzik genelde vermiştim.nese lafı çok uzattık. . .

yönetim ne derse o:)
boynumuz kıldan ince:)

Müzik Türleri-Enstrümanları-Dersleri bolumundeki asistan modlugun hayırlı olsun illuminati umarım bölümünde elınden gelenı yaparsın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri