Bu konuyu
Rihanna başlığından sonra hemen açmayı planlıyordum ama erteleye erteleye 3 ay gecikti.
Gelelim Beyoncenin marifetlerine:
my sasha fierce albümüne bakalım:
albümdeki şarkıların hepsinde gizli ökült öğretilerin mesajları vardır tamamen şeytan işidir.Kaldı ki albüm kapağından bile belli oluyor
elbisenin üst kısmında ve iç kısmındaki baphometi görebilmek zor olmasa gerek
Zihin kontroluyle ilgili başlığımda kelebek sembolünün zihin kontrolünü temsil ettiğinden bahsetmiştim.
gözünü çevreleyen kelebek hem illuminatinin eye of horusunu hemde zihin kontrolünü temsil ediyor.Bir taşla iki kuş hesabı..
Biraz da konserlerine bakalım
Metropolis filmindeki robot mariaya ne kadarda çok benziyor
Metropolis 1930 yapımı bir film.Filmde robottan insan yaratılıyor..İlluminatinin transhumanism felfesesinin başlangıç noktasıdır bu film.
arkada satanist pentagramı
2 resim arasında 7 fark bile yok
Bu da telephone klibinden alınmış 666 hareketi
Eye of Horus örnekleri:
Illuminati piramiti ve göz:
Sex köleliğini temsil eden resimler:
Ve Son olarak
Bu da nişan yüzüğü olsa gerek:
Beyonceden bu kadar vol 3 de görüşmek üzere..
Rihanna başlığından sonra hemen açmayı planlıyordum ama erteleye erteleye 3 ay gecikti.
Gelelim Beyoncenin marifetlerine:
my sasha fierce albümüne bakalım:
Kod:
I Am
Sasha Fierce, Amerikalı R&B şarkıcısı Beyoncé'nin üçüncü solo albümüdür. Amerika Birleşik Devletleri'nde Columbia Records ve Music World etiketleriyle 18 Kasım 2008 tarihinde yayımlanan albüm,[1][2] bugüne kadar tüm dünya genelinde yedi milyondan fazla kopya sattı. Beyoncé bu albümle beraber 52. Grammy Ödülleri'nde "En İyi Çağdaş R&B Albümü" ödülünü aldı. Ayrıca bu ödül töreninde sanatçı, aldığı altı ödülle beraber bir gecede en çok Grammy ödülü alan kadın sanatçı rekorunu kırarak tarihe geçti.
albümdeki şarkıların hepsinde gizli ökült öğretilerin mesajları vardır tamamen şeytan işidir.Kaldı ki albüm kapağından bile belli oluyor

elbisenin üst kısmında ve iç kısmındaki baphometi görebilmek zor olmasa gerek

Zihin kontroluyle ilgili başlığımda kelebek sembolünün zihin kontrolünü temsil ettiğinden bahsetmiştim.

gözünü çevreleyen kelebek hem illuminatinin eye of horusunu hemde zihin kontrolünü temsil ediyor.Bir taşla iki kuş hesabı..
Biraz da konserlerine bakalım

Metropolis filmindeki robot mariaya ne kadarda çok benziyor
Metropolis 1930 yapımı bir film.Filmde robottan insan yaratılıyor..İlluminatinin transhumanism felfesesinin başlangıç noktasıdır bu film.

arkada satanist pentagramı

2 resim arasında 7 fark bile yok
Bu da telephone klibinden alınmış 666 hareketi

Eye of Horus örnekleri:

Illuminati piramiti ve göz:

Sex köleliğini temsil eden resimler:

Ve Son olarak
Bu da nişan yüzüğü olsa gerek:

Beyonceden bu kadar vol 3 de görüşmek üzere..