Müzik Dünyası Bölümüne A.Mod Adayıyım.

Sercinho7

Dark Side of Creation
Reaction score
0
Uzun bir süredir HacKHeLL deyim derslerimden fırsat buldukca paylaşım yapmaya we katkıda bulunmaya calışıyorum müzik dünyası a.mod olmak istiyorum .Yorumlarınızı bekliyorum...

Şimdiden herkese teşekkürler...

henüz erken diye düşünüyorum
artı olarak bölüm için moda ihtiyaç olduğunu da sanmıyorum

FoFeR' Alıntı:

Aynen Katılıyorum Dostum.

BAKİYORUMDA HERKEZ MÜZİK DÜNYASINA BİR a mod a ihtiyaç olmadığını söylüyor
BENCE ASIL ORANIN a mod A İHTİYACI VAR
MESALA BENİM HOBİM MÜZİKTİR HATTA MÜZİKTE 1 PAYLAŞIMDA VARDIR. AMA NEDENSE ORAYA GİRESİM GELMİYOR ÇÜNKÜ ORASI ÇOK SAHİPSİZ.

YANİ DEMEK İSTEDİĞİM ORAYI CANLANDIRACAK BİRİSİNE İHTİYAÇ VAR ORAYA DEVAMLI FORUMLAR AÇACAK BİRİSİNE HER KEZİN AZ ÇOK MÜZİKLE İLGİSİ VAR AMA ORDA HAREKET YOK BU YÜZDEN DE İLGİ YOK.

BEN +1 DİYORUM
BELKİ ARKADAŞ DEVAMLI AÇACAĞI YENİ FORUMLARLA ORAYA İLGİYİ ARTIRIR

O YÜZDEN sercinho7 ye TAM DESTEK +1 DİYORUM.

bencede erken arkadaşım biraz daha zamana ihtiyacın var..
hakkında hayırlısı olsun..

Ewet Muzik BöLümüne Bi Mod Lazım Ama...

Senin İstatiksLerin :

i130534_serci1.JPG

i130535_serci2.JPG

BunLardan İbaret ... Ben DewamLı Muzik böLümündeyim Ama FasLa Sana RasqeLmedim... Ve Rock-MetaL Muzik dinLiosun.. Banada Bu SekiLde Yorum YapıLmıştı.. Sen Rapcisin DeniLmişti..
Bazı ArkadaşLar Mesaj Sayına Bakarak - wermişLer.. OnLarada Sayqı Duymak qerekir...

Müzik böLümüne Bi Mod. Lazım Ama Sen deqiL... Smod'Lardan Ricam'da BöLüm Modunu Orda Görüntü oLarak Göstermeyin.. Ben Uzun Bi Süredir Burdayım Bi EditLediqi Mesaj qörmedim..

Edit: Ayrıca Yorum Yapan ArkadaşLarın Hiç Birine Muzik BöLümünde RastLamadım..

müzik bölümünde benim de işim olmaz ama yoğunluk DeeRPaRtY görüyorum gerçi sadece orada değil bir çok konuda aktif görüyorum. sende aktif ol paylaşımlarını arttır sana da destek olurum.

o yüzden erken şimdilik -1 :(

TAbiikide DeeRPaRtY nin oraya mod olmas daha uygun olur. Ben onun oraya aday oldugunu bilmiyodum.Sonuç olarak DeeRPaRtY Benden daha aktif we daha cok paylaşmları war.. Benm a.mod olmak istememin nedeni orayla ilgilenilmiyo olması Blacksymbian ilgilenmio gibi gelio çünkü adamlar Video Klip paylasımı yapıolar ama konu acık kalıo we 1 hafta sonra S.Modlar tarafındn kapatılıo.Benm gorevi istememin nedeni buydu.Ama sizde haklısınız mesaj sayım dusuk , ordaki paylasmlarım az vs vs.Bn adaylıktan wazgeçiyorum ama ORAYA KESİNLİKLE YENİ BİR MOD LAZIM diorum Ve DeeRPaRtY i Destekliyorrum.

Dediqin qibi Muzik HaberLerinde Bandröllü wideoKLip 1 Hafta Acık oLuo..
BLackSymbian Orda Sadece Görüntü..
Şarkı SözLerindeki Arkaşımızında Biraz YanLışLarı oLuo...
Dj'Lere ÖzeL PayLaşım Desen Şikayet Eden oLmassa Msn we Web AdresLeri Uzun bi Süre Orda Duruor..

Ama Bende Mod oLmak için Uyqun DeiLim..

FoFeR' Alıntı:

Fofer Muzik böLümünde TopLam 14 Mesajın Ve 1 Adet Actıqın Konu war, Oda BandröLLü Bi İsimden Bi Sarkı istemişsin.. Nerden biLiosun Gerek oLmadıqını.. OnLarca Msn Adresi weriLior OnLarca Web Adresi weriLior. OnLarca orjinal albüm parcası werilior..

TopLamda 3-5 Mesajı oLan AdamLar qeLip Konu acıp Mp3 istior.. BunLardan Haberinis warmı _?

firatay' Alıntı:
Aynen Katılıyorum Dostum.

ve firatay Muzik Dünyası böLümünde Actıqın Konu Yok. Yazdıqın Mesaj Sayısı 6..
Neye qüwenerek FoFeR'e KatıLıorsun ?

bölüme deneyimli bir mod lazım
senin için henüz çok erken bence -1

YA HERKEZE OLMAZ DENİLİYOR AMA ORAYA BİRİSİ LAZIM ORAYI KONTROL EDECEK BİRİSİ
DAHA ÖNCEDE SÖYLEDİĞİM GİBİ ORAYA HAREKET KATACAK BİRİSİ

TAMAM sercinho7 DAHA PİŞMESİ GEREKİYOR DeeRPaRtY DAHA TECRÜBELİ TAMAM O OLSUN AMA BİRİSİ OLSUN LÜTFEN

BAKIN İNTERNETTE MÜZİKLE İLGİLİ OKADAR ÇOK BİLGİ ARAYAN VARKİ SÖZLER VAR TAB LARVAR VAR OĞUL VAR SİZLERE ANLATAMAM DİPSİZ BİR KUYU GİBİ
MÜZİK TÜRÜ YADA İLGİ ALANI MÜHİM DEĞİL

ORAYA BİR SAHİP LAZIM ORAYA BİR BAŞ LAZIM KONTROL EDECEK BİRİSİ
FORUMA BAKIYORUZ EN ÇOK ÜYEYİ KAZANDIRAN ADULT GÖZÜKÜYOR.
MÜZÜK YATSINACAK GÖZ ARDI EDİLECEK BİRBÖLÜM DEĞİL FORUMA ÇOK ÜYE KAZANDIRIR. HE ÜYE SAYISI ÖNEMLİ DEĞİL DİYORSANIZ O ZAMAN BAŞKA

DAHA ÖNCEDE SÖYLEDİM == ORAYA GİRESİM GELMİYOR == ORDA BULUNCAK ORAYA HAREKET KATACAK BİR a mod A İHTİYAÇ VAR

BU YÜZDEN TAMAM SEARCİNHO7 İÇİN DAHA ERKEN OZAMAN == DeeRPaRtY == OLSUN YETERKİ ORDA BİR a mod OLSUN AMA İLGİNECEK BİR a mod OLSUN

BENCEDE = DeeRPaRtY = a mod OLSUN

İÇİMİ DÖKTÜM :) KUSURA BAKMAYIN

AMA GERÇEKLER BUNLAR

ArkadaşLar Benim HH'de Su Anda Mod oLmam Mümkün DeiL...

Bir Başka Sitede YetkiLiyim we Rapci KimLiqim'Le Sewmeyenim FasLasıyLa war..

Beni Uyqun Gören ArkadaşLara Teşekkür Ediorum...

Bölümün bir arkadaşa ihtiyacı oldugu kesin ama bu şu anda sen olamazsın bence

o bolumle pek ılgılenmıyorum ama gordugum kadarıyla sende pek ılgılenmıyosun o yuzden sımdılık -

Geri