müzik bölümü üvey evlatmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CFenL

(I'm in Love)
Reaction score
0
arkadaşlar ben hackhell le müzik bölümü sayesinde tanıştım guitar pro5.2 rse ararken hackhellde buldum ama bi baktım ki nerdeyse ilk üye olduğumdan beri hackhell müzik hep aynı..::vur

payLaşım yaparak o böLümün hareketLenmesine yardımcı oLabiLirsin..:goz:

bişey paylaştığında gelip yorum yapan veya bi teşekkür eden olsa seve seve yaparım yaptım ama düşün her halde bir aydan fazla oldu 8 yorum bi kaç teşekkür gelde katkıda bulun

Herkes Müzik DinLer Ama Müzik 2. PLanda kaLır..

Herkes Senin Gißi Te$ekkür ve Yorum ßekLediği için Sakin..

insanLar Müziksiz Durmuyor Ama Yinede iLgi Cekmiyor..

Herkes Müzik DinLer Ama Müzik 2. PLanda kaLır..

Herkes Senin Gißi Te$ekkür ve Yorum ßekLediği için Sakin..

insanLar Müziksiz Durmuyor Ama Yinede iLgi Cekmiyor..

Bence Bolumler Yeterınce Genı$...Değil....

Aynı sey sinema bolumu ıcınde gecerlı.....

Bolumu alt baskıklar halınde genıslemesi daha iyi olur...nasıl programlar bolumu veya Knight Online bolumu ben Muziğin Knight Online'dan daha iyi hit alabilcegini dusunuyorum ama olmuyor

Müzik deyince aklıma hemen Mahzuni gelir ama arkadaş farklı tip müzük dinliyor dediğine katılıyorum yetkililer uyuyor mu?

Ķάζάή Ąś‡Ķ;2846169' Alıntı:
Bence Bolumler Yeterınce Genı$...Değil....

Aynı sey sinema bolumu ıcınde gecerlı.....

Bolumu alt baskıklar halınde genıslemesi daha iyi olur...nasıl programlar bolumu veya Knight Online bolumu ben Muziğin Knight Online'dan daha iyi hit alabilcegini dusunuyorum ama olmuyor

Geni$Letmeden Önce Mevcut OLan saßit ßa$LıkLara iLgi GösteriLmesi Gerekir..

Rock Rap Pop R'nß AcıLcak ßa$kası Araßesk iStiycek TSM THM iStiycek..

AcıLırsada En ßüyük iLgiyi Fan GrupLarı Görür.. $u Anda Gereksiz..

Deere katılmakla beraber, fan grupları işin içerisine girerse bu sefer size açık konuşayım işin içincen çıkılmaz durumlar oluşur.. işler kavga boyutuna bile girebilir.. Mevcut başlıklarda İlgi az iken genişletildiğinde nasıl ilgi çekilecek..

katılıorum bıraz genıslemesı gereken bı bolum...

müzik var,müziği dinLeten var :)

hadi bakaLım öz evLat yapaLım o ßöLümü :goz:

Cfenle Müzik bölümü üvey evlatmı diyorsun.. ama ben senin paylaşımlarını hiç göremiyorum.. lafla değilde paylaşımla genişletsek bölümü.. Ozaman birşey istemeye hakkımız olmazmı.. Sen çalış ilk önce bak ozaman nasıl büyümeye başlıyacak...

BöLümü geLiştirmek üyeLerin eLinde herkes istediği sevdiği böLüm iLe iLgiLeniyor.. yönetim oLarak biz böLümü açık tutuyoruz iLgi oLdugu sürecede aLt forumLarLa böLümü genişLetebiLiriz ama iLk önce üyeLerin iLgisi ön pLanda..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri