müthiş fıkrakar (karışık+18) okumadan önce gülme moduna geçin ehuhuehuhu

vtec_style

New member
Reaction score
0
:) Bir gun dunyanin en iyi ajani secilecekmis. Ajanin iyi olmasi icin dayanakli olmasi gerekiyor tabiki. Ilkte ingiliz ajani cagiriyorlar. Ona bir arkadasimiz kulagina 1 kelime soyleyecek sonra sana iskence yapilacak ama o kelimeyi soylememeye calisacaksin ama dayanamadigin an soylersin diyorlar ingilizde tamam diyor. Iclerinden biri adamin kulagina "elma" diyor sonra adama iskence yapmaya basliyorlar ingiliz ajan 1 saat dayaniyor ve en sonunda soyledi kelime elmaydi ben daha fazla dayanamayacagim diyor. Sira fransiz ajana geliyor ayni olayi onada anlatip acikliyorlar. Onada iskenceye basliyorlar. Fransiz ajanda 3 saat dayaniyor ve en sonunda "elma" dediniz dayanacak gucum kalmadi diyor. Sira bizim Temele geliyor. onunda kulagina elma diye soyluyorlar ve iskenceye basliyorlar.Aradan saatler geciyor bizimkinden cit yok.En sonunda iskenceyi yapan insanlar yoruluyor ve temeli 1 yere kapatip yarin iskenceye devam edeceklerini soyluyorlar. Aksam temelin kaldigi yerden 1 gurultu geliyor. Millet ne oluyor diye telasla gidiyor temele bakmaya; temel kafasini duvara vurup hatirla oniiii hatirla oniiii diyor!

100 ÜZERiNDEN 150 Jinekologun biri lanet olsun der ve doktorlugu birakir. Niyeti araba tamircisi olmaktir. Gider ve sendikanin sinavina girer. Sonuçta 100 üzerinden 150 alip gecer. Bunun üzerine bir sorusturma açilir. Müfettisler hocaya sorarlar bu is nasil oldu diye.Hoca ; - "Valla, yagi degistir dedim degistirdi. Filtreyi degistir dedim degistirdi. Bujileri temizle dedim temizledi. Müfettis: - "Iyi de neden 100 degil de 150 verdin?" Hoca: - "Bunlarin hepsini egzozdan yapti !"

Uçak agirliktan dolayi gidemiyormus ilkte herkes esyalarini atmis ama yine pek 1 degisiklik olmamis en sonunda 1 ingiliz 1 gransiz 1de turk atlasin demisler farnsiz atlamis ölmüs temel atlarken kelime-i sahadet getirmis atlamis ölmemis bunu duyan ingilizde eseden koseden yallah demis atlamis ölmüs

Adamın birinin üç oğlu bir kızı varmış.Adam bir işte çalışmadığı için hemen hemen hergün kahvehaneye gidermiş. Adam yine bir gün sevinçli bir şekilde kahveye gitmiş.Etrafındakiler adamın sevincinin nedenini sormuşlar.Adam da:"Bizim büyük oğlana bir kız aldık,var onda füze gibi göğüsler.Ben elledim,büyük oğlan elledi,ortanca oğlan elledi,küçük oğlan elledi,ha bizim küçük bıcır bile elledi"demiş. Ertesi gün adam kahveye yine sevinçli bir şekilde gelmiş.Yine etrafındakiler sevincinin nedenini sormuşlar.Adam: "Bizim ortanca oğlana bir kız aldık,ha var onda karpuz gibi göt.Ben soktum,büyük oğlan soktu,küçük oğlan soktu,ha bizim bıcır bile soktu"demiş.İki sonra yine adam sevinçle kahveye gelmiş.Etrafındakiler hemen merakla sormuşlar sevincinin nedenini.Adam: "Bizim küçük oğlana bir kız aldık,ha var onda var saha vajina.Ben soktum,büyük oğlan soktu,ortanca oğlan soktu,küçük oğlan soktu,ha bizim bıcır bile soktu"demiş.İki gün sonra adam kahveye ağlayarak gemiş.Etrafındakiler merakla niye ağladığını sormuşlar.Adam: "Bizim kıza bir koca aldık,ha adam da var dev gibi penis.Bana soktu,büyük oğlana soktu,ortanca oğlana soktu,küçük oğlana soktu,bizim kıza soktu"demiş.Etrafındakiler adamın bıcırdan bahsetmediğinin farkına varıp hemen bıcıra ne olduğunu sormuşlar.Adam da ağlayarak: "Allah rahmet eylesin"demiş.

Ayyaşın biri geceleri parkta yatıyomuş yine bigün yatmadan önce ALLAHım bana para ver diye dua etmiş ve yatmış adamın biri çok azmış ve bizim ayyaşın kabak götünü görmüş ve onu .zikmiş yanına bi milyon koymuş ayyaş sabah kalktığında bakmış yanında bi milyon almış ve büfeden tuborg almış bu birkaç gün böyle sürmüş ayyaş yine bigün büfe gitmiş büfeci onu görünce (sazan gibi) tuborg istiyon dimi demiş ayyaş da tuborg .dötümü acıtıyo efes ver demiş

Bir gün çocuğun teki annesine sormuş:anne beni nasıl dünyaya getirdiniz? demiş.Annesi bozuntuya vermeden acele bir şekilde yalan uydurmuş tabbi:gece yatarken yastığın altına şeker koyduk ertesi gün sen çıktın demiş.Bunu üzerine bizim salak oğlan gece yastığının altına şeker koymuş.Sabah uyandığında şekerin etrafında karıncaların dolu olduğunu görmüş.Karıncalara ters ters bakmış.Elini havaya kaldırmış.Tam karıncalara vuracakmış ki:ulan evlat işte.vurulmuyor be.demiş.

Adamın biri kabızmış doktora gitmiş. Doktor buna bi fitil vermiş. Adam da fitilleri ağzıyla almış bakmış ki bir değişilik yok doktora gidip:yaw siz bana ne verdiniz?fitilleri aldım hiç bir değişiklik yok diye kavga etmiş, doktor da muayeneden sonra :siz bu fitilleri nasıl aldınız, der. adam da : yaw kardeşim kıçımıza sokacak halimiz yok ya yedik,demiş.

Bi gün köyün zenginlerinden birisi köye tuvalet yaptırır.ama tuvaletin bi özelliği wardır sifon her çekilişinde müzik çalıyor.tuvaletin açılışının yapılcağı gün 3 kişiye deneme hakkı wermişler.1.gitmiş geri döndüğünde memnun ne oldu demişler o da demişki klasik müzik çalıodu yavaş yavaş sıçtım.2. gitmiş o da memnun dönmüş ne oldu demişler o da ben girdiğimde hard rock çalıodu pata küte sıçtım demiş.sonuncuyu yollamışlar bu da geri dönerken bakmışlar sinirli.ne oldu demişler o da demişki ben girdiğimde istiklal marşı çalıodu ayakta sıçmak zorunda kaldım :)))))))

İngiliz,fransiz ve temel ıssız bır adaya dusuyorlar.Yamyamlar bunları yakalıyor ve bunlara "herbirinin birer dilekte bulunmasını dileklerini yapamazlarsa serbest kalacaklarını fakat yaparlarsa vucutlarından kano yapacaklarını" soyluyorlar.Bunlar "tamam" diyorlar.İngiliz bir yöresel kahvaltı istiyor... adamlar hemen getırıyorlar...bu hemen kano yapılıyor.Fransız 200 yıllık bır sarap ıstıyor ...adamlar hemen getırıyorlar...bunuda hemen kano yapıyorlar...sıra Temel'de... Temel bir tek malboro istiyor...adamlar sasırıyor... gulerek getırıyorlar hemen Temel 1.fırtı cekıyor 2. fırtı cekıyor ve sigarayı üzerınde sonduruyor...gulerek hadı sımdı benıde kano yapıyında gorıyım ...

Dursun temelle yürüyormuş dursun birden biredurmuş ve demişki temele ben rusyaya gidecem temel saçmalama oğlum oraya gidipte ne yapıcan hem rus avratları aıds taşıyo demiş sanane oğlum hastalığı kapçak olan benim demiş dursun temel öyle cevap vermis olurmu oğlum senden karına karından bana benden anana anandanda tüm köye yayılır demiş

Hepsi eriyor Deli , kahveye girdiğinde soluk soluğaydı.Boş bir masaya oturup ocağa seslendi; - Bana bir çay ! çay geldi , şekerleri atıp karıştırdı.Garsonadan yine şeker istedi. Onları da atıp karıştırdı,yeniden istedi.Garson; - Sekiz şeker koydun çaya ,dedi şaşkın şaşkın, - Koydum ama , işte görüyürsun, hepsi eriyor!

Hesaplaşma Temel tutmuş Yahudi'ye tokat atmış. - Neden vurdun? - Siz Isa peygamberi carmiha cermişsiniz. - İki bin yıl önce olmuş bir şey bu. - Valla pen yeni tuydum.

Mezarlık Dört kişilik bir eğitim uçağı karadenizde mezarlığa düşmüş...... Lazlar 80 ceset çıkarmışlar ve olu artmasından korkuyorlarmış

TEMEL Temel köy meclisine danışıp amerika gitmek ister ve amacı tahsil yapmaktır ve meclis gitmesine karar veriri.gel zaman git zaman 5 sene 10 sene temel yok ortadayok.karar veririler ve dursunu temeli getirtmeye göndeririler.dursun 1 hafta sonra döner.ve kahvede ahaliye gider.sizeder bir iyi bir kötü haberim var.demişler önce kötüyü söyle.dursun başlamış : temel ibne olmuş.millet üzülmüş feryat figan.iyi haberi sorarlar hemen rahatlamak için.dursun istifini bozmadan cevap veriri :öyle güzel muamelesi varki......:)

bazıları verilmiş olabilir

tek kelimeyle manyak heğsi süper eline saglık

eline saglık güzel fıkralar

Okumadan mı Gecelim Gülme moduna Helal valla :)
Eline SaqLIk ..

Geri