Müslüman Kardeşlerim

.:CHECHEN

Banned
Reaction score
0
i131291_351iir.JPG

EY MÜSLÜMANLAR BİZLERİ KALBİNİZDE UNUTTUNUZ BARİ DUALARINIZDA UNUTMAYIN

ÖNÜMÜZDEKİ MÜBAREK RAMAZAN AYINDA ÇEÇENİSTANI,IRAK'I,FİLİSTİN VE AFGANLARI VE DÜNYANIN ÇEŞİTLİ YERLERİNDE ZULME UĞRAYAN MÜMİN KARDEŞLERİMİZİ DUALARIMIZDA UNUTMAYALIM,ONLAR BİZİM İNSANLARIMIZ,BİZİM HALKIMIZ

Kardeşim siz asla unutmadık ,unutmıyacağız ne gönülden ne akıldan ne duadan uzak değilsiniz Allahın yardımı,Selamı üzerinize olsun.

Dualarımızla düşüncelerimizle herzaman yanınızdayız.

LISTEYE pakistandaki kardeslerimizi de ekliyelim...
ALLAH BIZIM HER DAIM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN HER ZAMAN VE HERYERDE KARDESIZ ALLAH IN IZNI ILE....

ALLAH Yardımcımız OLsun

Görmeyeli bu forumda ümmet konusunda inanılmaz atılımlar olmuş...

İnsan oğlu tamahkardır. Kendisi için değerli olanı unutabileceği gibi alakasız olanları da kendisi için değerli sayabilir...

Bu listeyi hazırlayan kişilerden mümkünse Türk yurtlarından uzak durmalarını istiyorum hoş zaten yakın duracakları da yokta neyse...

Doğu Türkistan, UYGUR KANDAŞLARIM.
Kuzey Irak, TÜRKMEN KANDAŞLARIM.
Kırım, TATAR KANDAŞLARIM.
Azerbaycan, AZAT KANDAŞLARIM
Güney Azerbaycan, ESİR KANDAŞLARIM.

Ramazanda veya Ramazandan sonra dualarla birlikte kolumuzdaki son kuvvet kırıntısıyla yanınızdayız.

kardeşlerim ne kadar güzel tepkiler vermişsiniz geçen günlerde girdiğimde bir mesaj görememiş ve çok üzülmüştüm Dualarımız İslam Ümmedine olsun inşAllah Kuran-ın bize müjdelediği İslamiyet kardeşliği her daim tüm ülkeler üzerinde olsun inşAllah ben aklıma gelenleri yazdım bilinizki kalbimdeki tek istek sadece çeçenistan veya ırak hakkında değil Muhammed İn Ümmedine olmasıdır.

Listede olmayan tüm Ümmedi Muhammedi için Sizleri bu mesajları okuduğunuzda yardım ve düşmana lanet etmeye çağırıyorum.

ALLAH A 1 ADIM ATANA ALLAH 10 ADIM ATAR

Kunutları,Fatihaları eksik etmeyelim.

Çeçenistanda bir düşünce vardır;

Savaş+İnan+Sabır+İnanç=ZAFER (Bu sadece top ve tüfekle sınırlı değildir)

ALLAHUAKBAR,Selam ve Dua ile kardeşlerim teşekkür ederim.Saygı ve sevgilerimle

Geri