hz.root
New member
- Reaction score
- 0
adını duyduğum sabahları,
teninin bedenimdeki kokusunu özledim. bugün sensizliğin 199. günü
hattırlarmısın aynı rüyada olmak için sıkı sıkı sarılır yatardık birbirimize
çocuklar gibi...Sanardık ki aynı peri ikimizide aynı yerde buluşturacaktı.
hatırlarmısın bana hep kahvaltı yapmıyorum diye kızardın ve ben hep acelem olduğunu söylerdim
bugün gitme derdin keşkelerin arkasından bir kelime fısıldardın kulağıma gitme...
bilmezdimki yokluğun bukadar sensiz olduğunu,düşünmedimki sensizliğin sonunu.
ben yine sana muhtac olmayı özledim.dizlerinin dibinde tadımlık bir içkiyi özledim...
kar topunu eritip suyunu bana içirmeni özledim susuzluğun sendeki anlamını özledim
küçük bir sandalyen vardı.her pazar üstünde gazete okumaya başlayıp gazeteyi bitirmeden
denize daldığın o güzel gözlerindeki ışıltıyı izlerdim hayran hayran...
yoldan geçen sevgililere el sallayışının özlemini andım bugün...
biliyormusun dün oraya gene gittim hani vardıya.. dışarda kar yağıyordu inceden,ellerimiz üşümüştü
sıcak bi çay içmek için girdiğimiz o küçük kafede sen ilk defa şeker istememiştin hani bende
şaşkınlıkla sana bakmıştım.hep şekersiz iç şu mereti derdim sende inadına şekerli içerdin
ama o an okadar sevindimki şekersiz içeceğini sandım.. ama sen kendin için uygun olanı yaptın
sadece küçük avuçlarını ısıttın..
o avuçlar ki bana bütün tatlı sevgini ileten şimdi bir ömür uzak benden... bugün sensizliğin
bir ömre bedel olduğu gün tatlım. müsadenle bir çay içeyim bebeğim... 3 şekerli olsun...
ea
teninin bedenimdeki kokusunu özledim. bugün sensizliğin 199. günü
hattırlarmısın aynı rüyada olmak için sıkı sıkı sarılır yatardık birbirimize
çocuklar gibi...Sanardık ki aynı peri ikimizide aynı yerde buluşturacaktı.
hatırlarmısın bana hep kahvaltı yapmıyorum diye kızardın ve ben hep acelem olduğunu söylerdim
bugün gitme derdin keşkelerin arkasından bir kelime fısıldardın kulağıma gitme...
bilmezdimki yokluğun bukadar sensiz olduğunu,düşünmedimki sensizliğin sonunu.
ben yine sana muhtac olmayı özledim.dizlerinin dibinde tadımlık bir içkiyi özledim...
kar topunu eritip suyunu bana içirmeni özledim susuzluğun sendeki anlamını özledim
küçük bir sandalyen vardı.her pazar üstünde gazete okumaya başlayıp gazeteyi bitirmeden
denize daldığın o güzel gözlerindeki ışıltıyı izlerdim hayran hayran...
yoldan geçen sevgililere el sallayışının özlemini andım bugün...
biliyormusun dün oraya gene gittim hani vardıya.. dışarda kar yağıyordu inceden,ellerimiz üşümüştü
sıcak bi çay içmek için girdiğimiz o küçük kafede sen ilk defa şeker istememiştin hani bende
şaşkınlıkla sana bakmıştım.hep şekersiz iç şu mereti derdim sende inadına şekerli içerdin
ama o an okadar sevindimki şekersiz içeceğini sandım.. ama sen kendin için uygun olanı yaptın
sadece küçük avuçlarını ısıttın..
o avuçlar ki bana bütün tatlı sevgini ileten şimdi bir ömür uzak benden... bugün sensizliğin
bir ömre bedel olduğu gün tatlım. müsadenle bir çay içeyim bebeğim... 3 şekerli olsun...
ea