Müneccim miyim?

snrylmz03

New member
Reaction score
0
Müneccim miyim?

wrfbph.jpg

Fenerbahçe-Kayseri maçında bir hakem skandalı yaşandı. Ben birazdan oynanacak olan Sivasspor-Beşiktaş ve akşam oynanacak olan Gençlerbirliği-Galatasaray maçlarında fahiş hakem hataları olmasını bekliyorum!" Pazar günü saat 14.00'te Sivas'ta yayın yapan TV 58'in mikrofonlarına söylediğim bu. Sonrası malum. Beşiktaş maçında fahiş bir hakem hatası olmadı (Çünkü goller erken geldi gerek kalmadı), Ankara'da ise yeni bir skandal yaşandı? Böyle bir tahmin yapmak nerden çıktığı şimdi gelelim ona. Yıl 2004 Beşiktaş 8 puan öndeyken, 4-5 puan geri düşene kadar lime lime doğranınca yine böyle bir kehanette (!) bulunmuş ve şöyle demiştim: Şimdi Beşiktaş'ı aleni şekilde kollayıp haklı davasında haksız duruma düşürecekler...

Susturma taktiği!
Aynen öyle oldu. Galatasaray derbisinde, Ali Aydın Beşiktaş lehine öyle iki penaltı verdi ki, bir sezon boyu kıtır kıtır doğranan takım, maçı skandal hakem hatalarıyla kazanınca gıkını çıkaramaz hale geldi... Dolayısıyla ben bu filmi daha önce izlemiştim, tekrar sahneye konulacağını anlayınca da yukarıdaki tahmini yaptım. Birileri de beni yanıltmadılar! Çünkü onlar hiç değişmiyorlar... Çok ilginçtir iki büyük kulübümüz de bu kaotik ortamda ayaklarına gelen fırsatı kullan(a)madılar... Misal, Selçuk Dereli, Bülent Demirlek, Cüneyt Çakır ve İsmet Arzuman için deklerasyon yayınlayan, Çakır gibi hakemlerin Türk futbolundan uzaklaştırılması gerektiğini belirten Fenerbahçe yönetimi, Hakan Sivriservi için aynı şeyi yapabilse 70 milyonun gözünde inanılmaz bir noktaya gelecekti. Yapmadılar. "Bu maçta Kayserispor'un hakkı yenmiştir" diyemediler... Galatasaray yönetimi de fırsatı kaçırdı. Yapmaları gereken tek şey, maçtan sonra kendi lehlerine olan hatadan sonra kıyameti koparmaktı. Onlar da yapamadılar. Neden biliyor musunuz? Şundan... Böyle bir açıklama yaptıkları anda, hakemlerin, "Fenerbahçe (Galatasaray) lehine hata yapmak başa bela oluyor" diye düşünmesinden korktular. Lehimize hata yapanı savunmasak da sessiz kalarak destekleriz mesajı verdiler. Gören gözler için hikaye budur. Görmek istemeyen filmi izlemeye devam etsin. İyi seyirler.

turgay demir

505_797_22808.jpg

nekadar takipçi oldugun bariz belli. kolay gelsin

Türkiyede ne zaman bişeyler usulüne uygun adil bir şekilde olacak bende bilmiyorum

Yazıyı çok beğendim,Turgay Demir'in eline sağlık ayrıca burda yazıyı yayınlayan arkadaşada teşekkür ederim.
Ve şunları eklemek isterim;

Dünya'nın neresinde vardır ki;Takımına yapılan bariz hakem hatalarına rağmen şampiyonluk mücadelesi vermeye çalışan bir takımın taraftarı ayrıca (Trabzonspor) gbi bir takımla oynarken rakip futbolcunun haksız yere atılmasından sonra çileden çıksın ve hakeme 'Eyyamcı !' diye bağırıp tepkisini koysun daha sonrada haksız yere atılan futbolcuya sahayı terk ederken morel versin...
Fazla söze gerek yok

'ADALET İSTİYORUZ'

'ŞEREFSİZCE ŞAMPİYON OLMAK İSTEMİYORUZ'

Geri