Mükemmel bir oyun bakmanızı isterim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

1907gfb1995

New member
Reaction score
0
Çoğunuz hogwarts frp oyun sitelerini biliyordur.Ben kısaca bir özet yapıyım.İlk önce üye oluyorsunuz seçmen şapkada yeni konu açıp rp karakterinizin özelliklerini yazıyosunuz.Bu özellikleri yazdıktan bir süre sonra sizin hangi binaya seçildiğiniz belli oluyor.Daha sonra okul açılınca profesör ler ders falan veriyo.(uçma dersi,ksks dersi gibi...) daha sonra quiddicth maçları seçimleri falan oluyo.Böyle bir süre geçtikten sonra herkese göre binalara puan veriliyo.okul daki 4 sınıf bitince de meslek lere alınıyonuz.(seherbaz,rp master falan) mesleklerden galleon kazanıyonuz.galleon sizin eşya satın almanızı sağlıyor.Ama rp yaparakta galleon kazanabilirsiniz.Yaptığınız her rp için galleon kazanıyonuz.Bence girin bir deneyin ilerde çok daha güzel olacak site.
www.setbb.com/hogwartsteam

not=seçmen şapkada rp yaparak rp karakterinizin özelliklerini sayın:D

burdaki giriş linkine tıklayınca girmiyor.internet expolerer deki adres yazdığınız yere yazın öyle oluyo:D

iki sekildede acılmadı acaba benmi yanlıs yaptım dogrusunu bana pm atarak acıklarmısın

Not Found
The requested URL /phpbb/ERROR was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Server göçmüş...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri