mükemmel bir mp3 begenmeyen teşekkür etmesin

kanas12

New member
Reaction score
0
arkadaşlar size son günlerde nette çok aranan kalbime gömerim o zaman şarkısının nakaratını kestim umarım begenirsiniz.
bu şarkının tamamını da upload edebilirim istek olursa.
DJ arkadaşlar buna bir remix yapsalar çok daha güzel olabilir aslında ilgilenenlere duyurulur...:victory

link:
http://rapidshare.com/files/31352877/sana_ne_ki_o_zaman.mp3

kimse teşekkür etmemiş bu benim ilk paylaşımım bakalım ilk teşekkürümü kimden alacagım :D

ben kullanmıyorum ama emek için teşekkürler dostum :)

Arkadaşım bu şarkı bende de var gerçekten çok güsel bi şarkı.Bence bu şarkıya remix gerekmez süper bir şarkı bilmeyenler varsa alsın tavsiye ederim

bu ne yaaaaaaaaa

ne yapayim ben bunu hemen geri sildim..böyle sacma sapan seylerle mesgul etmeyin milleti

nesini begenmedin

kanaryam27' Alıntı:
bu ne yaaaaaaaaa

ne yapayim ben bunu hemen geri sildim..böyle sacma sapan seylerle mesgul etmeyin milleti
arkadaş begenmemen şarkıyı bilmiyorsan veya sevmiyorsan dogal o senin zevkin ama çok istiyorsan radyolarda sürekli çalıyor dinle sitede full şarkıyı bulamazsan haber ver ben upload ederim senin için

kardeşim amatör müzikler bölümüne girerse rahatlıkla bu şarkıyı bulabiklirler .. bende de war 4 aydır bu şarkı sanırım şarkıyı telefon için kesmeler veya wav formatına getirmişsin.. emek wermişsın saolasın anlıcan şarkı sitede yok diil

Geri