Müjde Ar yastıksız SEVİŞMİŞ!

KorsanhabeR

Editör
HH Üyesi
Reaction score
0
10102009164006.jpg

Müjde Ar, bu hafta yine gündeme damga vuran açıklamalar yaptı....

Geçtiğimiz hafta "Yaptığım filmlere bakıyorumda ben toplumun ahlâkını çok bozmuşum" diyen Ar, şöyle konuştu: "İyi kötü benim her filmimde öpüşme var; sevişme, çokça da tecavüz var. 80 filmden 60'ında benim ırzıma geçildi."

YASTIKSIZ SEVİŞTİM
Müjde Ar, NTV'deki yeni programı 'Güzel Haberler'de sevişme sahnelerini yeniden gündeme getirdi. Programa konuk olan Rasim Öztekin, Gani Müjde ve Ebru Cündübeyoğlu ile sevişme sahneleri üzerine konuşan Ar, 'Aşk-ı Memnu'nun yönetmeni, 'Arada yastık yoktu' demiş. Benim sevişme sahnelerimde de yoktu. Yastık araya girince sahnenin şehveti kalmıyor' dedi....

Devami...

Öperim seni, senden çok ilah aldık biz..

"Yaptığım filmlere bakıyorumda ben toplumun ahlâkını çok bozmuşum"
doğru söze ne hacet..

sende yastık olduğunu sanan kim bana kalırsa sen direk çıplaktın ...

kahpeye ne gerek yastık yorgan farkedermi.

ne yapalım müjde hanım senin vesilenle HACI MURAT fantazimiz oldu

müjde kaşAR OLMASI LAZIMDII AR : SOYADI UYMADI

öyle yada böyle müjde ar gibi biri olurdu sinemamızda... var ve adı müjde ar, işinide hakkıyla yapmış bi insan...gerisi hikaye

adamı sövdürecek bu karı ve bunun gibiler milletimizi ne hale getirdiler bu filmleri oynayarak fuhuş bu ve bunların sayesinde yayıldı şidi kalkmış utanmadan sıkılmadan toplumun ahlakını bozmuşum diyor

müjde ar gibi ahlaktan yoksun biri bunu yapmış demek zaten şaşırmadık belkide gerçek yaptın sahnelerde kim bilir..........

kadir İnanırLa en güzel flimi Gol :D

yaşını başını aLmış haLa uğraştığı şeyLere bak

Geri