Müge Anlı'dan Deprem için Skandal Sözler

bLueXtremE

єχтяємє &
Moderatör
Reaction score
0
fft191_mf1718214.Jpeg

Videosu

Yaptığı cinayet programıyla tepki çeken Müge Anlı bugünkü programında ise adeta bir yayıncılık skandalına imza attı.

Müge Anlı'nın Van'da yaşanan depremle ilgili, sözleri izleyenleri şoke etti.

Televizyoncu Müge Anlı'nın canlı yayında Van depremiyle ilgili sözleri büyük tepki çekti..

Canlı yayında kurduğu cümlelerle büyük tepki çeken Müge Anlı ‘Herkes haddini bilecek. Yeri geldiğimi taş atacaksınız, kuş avlar gibi avlayacaksın sonra yardım isteyeceksin. O polisler hemen yardımına koştu oradakilerin. O taş atanların eli kırılsın’ ifadelerini kullandı.

İşte Müge Anlı'ya sosyal medyada yağan tepkiler:

'hem polise taş atıyorsunuz hem de yardım istiyorsunuz' diyen müge anlı'yı şikayet için atv müşteri hizmetleri şikayet tel: 0216-474 2020

Ülkemizde her ne kadar Müge Anlı gibi cahillere program yaptırıyor olsanız bile...

magazin muhabiriydin sunucu oldun,programında milleti sorguladın savcı oldun,afet karşısında ırkçılık yaparak artık fazla oldun müge anlı!

Sevgili Müge Anlı, şimdi sakin ol ve içindeki ırkçılığı yavaşça yere bırak, şu an yardım ve destek zamanı.

Enkaz altında yaşam mücadelesi veren insanlara "herkes haddini bilecek" diyebilen Müge Anlı'nın oksijenimi kullanması çok zoruma gidiyor.
MüGE ANLI GIBI INSANLARIN MAGDURIYETINDEN EKMEK KAZANANLAR NE ZAMANDAN BERI INSANLIK ADINA KONUSYOR OLDULAR

Müge anlı güzel bir hatun olmasının ötesinde ilgimi çekmiyor. ama medyada bir yerlere gelmiş bir insanın bu kadar sığ ve şoven olması ayıp!!

Reyting için canlı yayında kadına annesinin ölüm haberini verip; onun görüntüleriyle 1 hafta gündemde kalmaya çalışan bir kadın Müge Anlı.

Müge Anlı insan olamaz. Ordaki bebekleri masum çocukları da mı düşünmüyor!

KaynaK

Bu kadının içini bilmem belki şov için söylemiştir.. Ama bazılarınında söylemek isteyipte söyleyemediklerini söylemiş!! Diğer yandan eğer bu kadın ne kadar şov yapıyorsa ona tepki verenlerde aynı şovu yapıyor.. Bırakın sözde kardeşlik nutuklarını , görende van şehrine ayrım yapılıyor depremde yardım yapılmıyor insanlar ölüme terkedildi sanacak..

şu an gölcük depremi için söylenen sözler aklıma geldi.

Allahın afetinin kime ne şekilde geleceğini sadece Allah bilir. o enkazın altında kalanlar bizim insanlarımız ki bunların içinde her türlü görüşten her türlü meslekten insanlar, hatta çocuklar bebekler bile var. bir sözü söyleyeceksen sonunun nereye varacağını da düşünmen gerekiyor. laf olsun torba dolsun diye konuşmamak gerek. insan olduğumuzu unutmamak gerek. bugün van'da olan yarın istanbulda olacak.

Allah böyle insanların eline ülkemi düşürmesin.

Saçmalamış canlı yayında söylenecek şeyler değil insan olanın söyleyeceği şeyler değil. Gelen tepkilerden midir bilinmez esra erol'un programına katılıp yanlış anlaşıldım dedi bugün. Ve ben insanların bu kadar acımasız olduğunu bilmezdim gerçek dünya buymuş işte. Bugün bir çok insan gördüm Allah yakacağı yıkacağı yeri biliyor diyen. Yazık günah ya bir insan nasıl böyle düşünebilir her ne olursa olsun ister kürt olsun ister türk bir felaket yaşıyor ve insanlar bundan mutluluk duyabiliyor çok yazık çok. Bu insanlar kınanır işte ..

ne shovu abicim bu işin skandallık bir yanı yok adam doğruları söylemiş van halkı teröre büyük destek veriyor kadın kitabın ortasından konuştu...

Deprem bölgesndeki beledye başkanları çağrıda bulunuyor;iş makinelerni buraya gônderin!cvp:iş makinelerini yaktınız!-doktor gönderin. .;doktorları öldürdünùz. .-polis gelsin!;polisi taşladınız. .-mehmetçik bize yardım etsn?.;mehmetçği şeht ettnz eDenlere yardım ettinız.-para gönderin;gönderdğmz paraları beledyelernz pkk ya verdi. .AMA BİZ İNSANIZ HAİN DEĞİLİZ!MERHAMETLİYİZ!TÜRK'ùZ.BEKLEYİN GELİYORUZ. . . !

günün anlam ve önemini anlatan bir anektod aktaralım YENİASYA cemaatinden....

111024142444.png

Flood olmuŞ suÇ bende deĞİl....vallahİ :)

Bu kadının içini bilmem belki şov için söylemiştir.. Ama bazılarınında söylemek isteyipte söyleyemediklerini söylemiş!! Diğer yandan eğer bu kadın ne kadar şov yapıyorsa ona tepki verenlerde aynı şovu yapıyor.. Bırakın sözde kardeşlik nutuklarını , görende van şehrine ayrım yapılıyor depremde yardım yapılmıyor insanlar ölüme terkedildi sanacak..

ne shovu abicim bu işin skandallık bir yanı yok adam doğruları söylemiş van halkı teröre büyük destek veriyor kadın kitabın ortasından konuştu...

Deprem bölgesndeki beledye başkanları çağrıda bulunuyor;iş makinelerni buraya gônderin!cvp:iş makinelerini yaktınız!-doktor gönderin. .;doktorları öldürdünùz. .-polis gelsin!;polisi taşladınız. .-mehmetçik bize yardım etsn?.;mehmetçği şeht ettnz eDenlere yardım ettinız.-para gönderin;gönderdğmz paraları beledyelernz pkk ya verdi. .AMA BİZ İNSANIZ HAİN DEĞİLİZ!MERHAMETLİYİZ!TÜRK'ùZ.BEKLEYİN GELİYORUZ. . . !

madem öyle o halde oranın gençlerini askere almayın hepsi terör nasılsa....

pire için yorgan yakılmaz herkes haddini bilsin

Bence olaya kalp gözünden değilde asıl gözünüzden baksanız daha iyi olacak.. Daha olayı ilk duydugum anda can kaybı fazla olmaz Allah yardımcıları olur inş dedim..

Ama internette özellikle facebookta birileri sanki yardım yapılmıyor, sanki doğu anadolu bizim değil onu dışlamışız, ya da onlarda bizim kardeşimiz ilahi adalet diyen ırkçılara lanet olsun tarzında mesajlarla karşılaştım.. Bunun kimseye faydası yok!! İyi niyetin sonuçlarınıda iyi analiz etmek lazım.. Sanki bugüne kadar kötü şeyler yaptıkta günahını çıkarıyor gibi davranmak neden? Oraya daha az mı deprem yardımı yapıldı? Daha az mı kurtarma ekibi gönderildi? Ordu polis yardım mı etmedi? Nedir bu sosyete mesajları yani neyi kanıtlamaya çalışıyorsunuz? Dediğim gibi müge anlı neyin tiyatrosunu oynuyorsa ona cevap verenlerde 2. perdeyi oynuyorlar.. MAdem size göre kötü, kadının reklamını yapmayın bari..

(99 dan ders almadığımızda ortaya çıktı orasıda ayrı bir konu)

ank_selahattin_demirtas_arsivv.jpg

BDP LİDERİNDEN MÜGE ANLI'YA FAŞİST PLASTİK OYUNCAK BENZETMESİ

Sunduğu programda Van depremi ile söylediği sözler gerekçesiyle büyük tepki alan Müge Anlı'ya Selahattin Demirtaş'ın cevabı sert oldu.

Tüm Türkiye'yi ayağa kaldıran deprem faciasının ardından tüm Türkiye birlik oldu ve Van'a gönderilen yardımlar her geçen gün dahada artmaya başladı.

Müge Anlı'nın tepki çeken o sözlerine bir sert yanıt da partisinin grup toplantısında konuşan BDP Eş Başkanı Demirtaş'dan geldi...

Öncelikle yaşamını yitirenlere allahtan rahmet, hepimize başsağlığı diliyorum. Yaralı olan tüm yurttaşlarımıza da acil şifa diliyorum.

Yaptığımız en yoğun faaliyet toplu cenaze törenleri. Aylardır böylesi acılar içinde toplu cenaze törenlerinde Kürdüyle Türküyle acıları dindirmeye, toplumsal kırılmaları önlemeye çalışıyoruz. Son birkaç aydır yaşadıklarımız, insanlarda bütün bu acıların yarattığı travma küçümsenecek bir travma değil. Çünkü sıradan bir coğrafyada sıradan bir dönemden geçmiyoruz.

Tek yapılabilecek şey, deprem sonrası dayanışmadır. Belki de insanlığın çaresizliğinin alternatifi olabilecek tek şey dayanışmadır. Bütün o yarayı sarıp sarmalayabilecek şey dayanışmadır. Daha ilk dakikalardan itibaren türkiyenin heryerinden kendi elleriyle hazırladıkları yardımları Van'a ulaştıran herkese teşekkür etmek istiyorum. Öylesi zor günlerde dayanışma bizim için herşeyden daha değerlidir daha kutsaldır.

Böyle durumda insan olanlar ve olmayan diye ikiye ayrılıyorlar. Bu ülkede barış, özgürlük adına her ne inşa edeceksek o dayanışma duygusunun üzerine inşa etmekten başka bir seçeneğimiz yok. Asıl olan insani ilişkilerdir.

MÜGE ANLI'YA SERT YANIT

Deprem kadar yıkım yaratan faşizan ırkçı tutumlardır. İnanıyorum ki, herkes tarafından da mahkum edilmiş bir duygu olarak asla ve asla yaşam bulmayacak davranışlardır. Bazı televizyon programcılarının 'ırkçılık mezunu faşismde doktora yapan bu plastik oyuncaklar' inanıyorum ki televizyonda daha fazla yer alamayacaktır. Yaymaya çalıştıkları bu faşisan ırkçı anlayışın, hiçbir toplumsal kesimde hakim düşünce olmayacağını göreceklerdir.

Halkın yaptığı, gösterilen dayanışma böylesi zihniyetleri pratikte mahkum etmiştir. Şu saate kadar depremle ilgili sınavını Türkiye başarıyla vermiştir.

milliyet

Kadının ağzından kötü bir kelime çıkmadı farklı yerlere çekmeyin lütfen..Ayrıca cevap verene bakın!!

Kadının ağzından kötü bir kelime çıkmadı farklı yerlere çekmeyin lütfen..Ayrıca cevap verene bakın!!

Bir gerizekalı, beyinsel fonksiyonlarını yitirmiş salt faşizan düşüncelerini etrafına tükürenin facebookta yaydığı metin yüzünden benim ülkemin yıllardır magazin basınında isim yapmış Müge Anlı'sı bile etkilendi. Söylediklerinin tamamıda o yazıdan alıntı. O yazıyı bir halt ediyormuş gibi paylaşan ve kendini vatansever sanan klavye milliyetçileride bu ayrılık tohumlarını aramıza sokuyor bilip bilmeden.

Ayrıca Müge Anlı'ya tepki göstermiyorum çünkü bu geri düşünceyi sosyal medyada paylaşan milyonlarca insan varken Anlı söylemiş çokmu... amaa ertesi gün çıkıp özür dilemeyecek birşey söylüyorsa arkasında durup nedenleriyle birlikte derdini anlatacak. Sosyal sorumluluk budur, içindekileri kusmak, desteksiz atmak değil...

Geri