MÜnafik Medyanin Tİmsah GÖzyaŞlari

LOOPUSED

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
MÜNAFIK MEDYANIN TİMSAH GÖZYAŞLARI

Terörün beslendiği ana kaynak yine terörün bizzatihi kendisidir.

Bombalar patlamalı…
Kollar bacaklar havada uçmalı…
Çocuklar yetim, kadınlar dul kalmalı…

Bunun akabinde;

Ortalık toz duman olmalı…
Korku ve panik her tarafı sarmalı…
Vatandaş tedirgin olmalı…

Bütün bunları yapan kim?

Aslında terör örgütü görünse de kendini bilmez münafık medya değil mi?

Gazetelerinde çarşaf çarşaf haberler,adeta gözlere sokulan manşetler…
Televizyonlarında tekrar tekrar görüntüler,tahrik edici açıklamalar…

Dertleri aslında terörün çirkin yüzünü ortaya koymak veya onları lanetlemek değil!

Bütün söylemleri sadece boğazdan yukarı!

Aksine içten içe malzeme buldukları için göbek atmakta,timsah gözyaşları dökmektedirler…

Artık yıpratmak pardon ihale ve rant almak istedikleri bütün şahıs,kurum ve kuruluşlar için ellerinde yeterli malzeme ve görüntü mevcut olduğundan bu durum onları uzun bir süre götürür…

Terör örgütü herhalde yaptığı eylemlerden çok gönüllü satılık medyanın ortaya koyduğu bu kalleş haberlere sevinmiştir.

Yakında Bekaa Vadisi’nde Doğu Perinçek’in kendilerine uzattığı karanfili onlar Hakurk Kampı’nda kartel medyasının münafık sahiplerine teşekkür babında verirse hiç şaşırmayın!

Belki de verilmiş bizim haberimiz yok!

Akredite değiliz ya malum her şeyden haberimiz olmuyor!

Akredite olmak önemli!

İçeri girerken övüyorsun!
Dışarı çıkarken sövüyorsun!
Biz bunları yapamadığımız için akredite değiliz!

Çünkü biz;

Bağımsız,bağlantısız,güdümsüz ve arkasında bir bakkal dükkanı dahi olmayan,gücünü Hak’tan ve halktan alan ve sadece Allah’ın rızasını gözeten bir medyayız…

Sayın Başbakanın bu medyaya boykot çağrısı boşuna değil!

Ne dersiniz?

Doğru değil mi?

Hadi hep birlikte boykota!!!

GÜNÜN SÖZÜ

“Ben kışta geldim ne yapayım acele ettim kışta geldim sizler cennet asa bir baharda geleceksiniz, o bahar hediyelerinden bir demet gül alın mezarımın başına gelin selamunaleyküm deyin,,
Seksen küsür senelik hayatımda dünya zevki namına bişey bimiyorum; ömrüm harp meydanlarında, esaret zindanlarında, memleket muhakemelerinde gecti, görmediğim eza cefa çekmediğim eziyyet kalmadı ama herşeye rağmen milletimin imanını selamette görürsem cehennemin alevleri içinde yanmaya razıyım.”

BEDİÜZZAMAN SAİD NURSİ

http://www.habervaktim.com/yazar/7869/munafik_medyanin_timsah_gozyaslari.html

tabii boykot edin yaff...OKUMAYIN

Konuya katılıyorum KESİNLİKLE BOYKOT ETMELİSİNİZ KESİNLİKLE OKUMAMALISINIZ

Gidin şeyhlerin şıhların tarikatların cevherlerini okuyun bırakın yakamızı artık..........

tabii boykot edin yaff...OKUMAYIN

Konuya katılıyorum KESİNLİKLE BOYKOT ETMELİSİNİZ KESİNLİKLE OKUMAMALISINIZ

Gidin şeyhlerin şıhların tarikatların cevherlerini okuyun bırakın yakamızı artık..........

Fuhş albümü,malayani yazısı faydalı yazısından fazla olan,tuvalet kağıdı yerine bile konulamıyacak kadar adi zürriyet,zilliyet,saban,satan,bulvar vb gazeteler zaten sahipleri olan size yakışırdı..

Fuhş albümü,malayani yazısı faydalı yazısından fazla olan,tuvalet kağıdı yerine bile konulamıyacak kadar adi zürriyet,zilliyet,saban,satan,bulvar vb gazeteler zaten sahipleri olan size yakışırdı..

evet bize yakışır ve mümkünse böylesine tükürdüğünüz kaynakların haber konularına yorum yapmayınızki ettiğiniz lafların ağzınızdan çıktığını bilelim.

inanıyorumki tükürdüğünüzü yalayacaksınız ve bize yakıştırdığınız size daha çok yakışacak.

BOYKOTUNUZU DESTEKLİYORUM ,KESİNLİKLE OKUMAYIN , ŞEREFLİ İNSANLAR GİBİ TÜKÜRDÜĞÜNÜZÜ YALAMAYIN....

konuyla ilgili varsa yorum alalım yoksa gölge etmeyin..şerefide koministten kemalistten alacak öğrenecek değiliz. provakatör ler 30 mesajjlıklarla mı gönderiyo bana saldırmaya..kendileri kemalist maskelerini takıp gelemiyormu foruma da yeni üyeliklere sarılıyor.

forum içindeki üslubunuza dikkat ediniz tekrar uyarılmayacaksınız

akredite olmanın avantajıyla zamanı geldiğinde bu basın ordumuza sövmektende geri kalmaz eminim. hertaşın altından çıkan bu baron medyası gerçek yüzünü birgün gösterecek elbet..

akredite olmanın avantajıyla zamanı geldiğinde bu basın ordumuza sövmektende geri kalmaz eminim. hertaşın altından çıkan bu baron medyası gerçek yüzünü birgün gösterecek elbet..

şehit haberlerine bile acı ve ajitasyonu riya bulaşığı yüzleriyle katılan bu medya,içindeki garezi hergün milletin üzerine irin gibi kusar,ramazanda din bezirganı olur çıkar. hep bilinen yahudi bezirganlığı işte..

tamam doğru söylüyosun onları okumayalım ..

ona bakarsan Başta Vakit isimli tuvalet kağıdı, Nur Terör Örgütü'nün yayın organı Zaman Gazetesi, Tayyip'in damadının gazeteleri Sabah ve Takvim, AKP'nin yayın organı Yenişafak gazetesi ile Soros&Fettoş ortaklığının gazetesi olan Taraf ıda okumamak lazım .

bu paçavralarda aydoğan babaoğlunun üstüne saçma sapan şeylerle gitmedimi ?

Neymiş? Paşamız golf oynuyormuş? Bunu duyan da, Paşamızın Aktütün saldırısını duymasına rağmen golf oynadığını sanır. Halbuki saldırının olduğu saatte tesadüfen oynanan bir golf maçı var. Olamaz mı? Aktürün saldırısının olduğu saatlerde Başbuğ Paşa da böbrek ameliyatı olduğu için hastanede yatıyordu. Ne var yani?

Dinci gazetelerin ve AKP medyasının Aydoğan Paşa'ya saldırmasının sebebi, "ergenekonun ne olduğu belli değil" açıklamasını yaparak bu tertibine karşı ilk tavır alan komutan olmasıdır. Bu nedenle dinci basın onun üzerine giderek kendisini sindirmeye çalışmaktadır.

Ayrıca da paşamız, savaş uçaklarımızla ilgili bir yazılımın ABD'den değil Rusya'dan alınmasına yönelik tercih yapmış. Bunun üzerine çıldıran ABD içerideki maşalarıyla paşamızın üstüne gidiyormuş. Tabi bunlar benim duyumlarım. Ancak doğru olabileceğine inanıyorum

neyi okucaz peki ? tavsiyem ortadoğu :goz:

not :derleme

tamam doğru söylüyosun onları okumayalım ..

ona bakarsan Başta Vakit isimli tuvalet kağıdı, Nur Terör Örgütü'nün yayın organı Zaman Gazetesi, Tayyip'in damadının gazeteleri Sabah ve Takvim, AKP'nin yayın organı Yenişafak gazetesi ile Soros&Fettoş ortaklığının gazetesi olan Taraf ıda okumamak lazım .

neyi okucaz peki ? tavsiyem ortadoğu :goz:

o gazeeteyi ilk çıktığı günden itibaren alıp sakladıım yıllarca..ama öncesinde yeni düşüncenin müdavimiydim. ki o gazetede ziyad ebuzziya gibi-cemil meriç gibi-agah oktay gibi-gerçekten yazdıkları okunanlar vardı.. şimdi ortadoğuda ilkokul temsil müsamerecisi ,duvar gazetecileri mesabesinde 3 tane yeni yetme parti şakşakçısı, lider teşkilat doktrin tartışılamaz efsanecisi,seçim muhabiri , okuyacağıma vakit okurum,taraf okurum, daha iyi kardeşim.

taraf okurum, daha iyi kardeşim.

bunu okuyabilirim diyorsan helal olsun valla hiç bir şey demiyorum

80 i gördüm yasadım içindeydim şöyleydim böyledim diyerek kendini yüceltmeye çalışan insanın ağzından bu sözleri duymak gerçekten üzdü beni . resmen bölücülük yapan bu gazateyi ve vakiti okuyabilirim diyorsan gerçekten bravo . hiç bisey demiyorum demekte istemiyorum . inan beklemezdim bu sözü senin gibi birinden . yani nasıl anlatsam . diyor ya müslüm gürses "bütün duygularım ağır yaralı diye " . işte suan bende o hale geldim :vur

Bu mu müslümanlık?

Çünkü biz;

Bağımsız,bağlantısız,güdümsüz ve arkasında bir bakkal dükkanı dahi olmayan,gücünü Hak’tan ve halktan alan ve sadece Allah’ın rızasını gözeten bir medyayız…

Sayın Başbakanın bu medyaya boykot çağrısı boşuna değil!

Ne dersiniz?

Doğru değil mi?

Hadi hep birlikte boykota!!!

Saldırmak üzerine planlanılmış karşıt medya hakkında ''münafık'' yakıştırması yapmak mı müslümanlık?

Hadi diyelim bazı aklı kıt insanlar tayyip ve yandaş medyasının çağrısına uyup Doğan medyasını boykot etti.Doğan medyası bitti bir sürü insan işsiz kaldı.Böyle bir zamanda bu kadar insanı işsiz bırakma çağrısı yapmak mı müslümanlık?

Güya gücünü Hak'tan alan,arkasında bir bakkal dahi bulunmayan bu medya;

• Milyonlarca insanı madur etmiş,kul hakkı yemiş Deniz Fenerinin boy boy reklamlarını yayınlayıp para almıyor mu?
  • Bir sürü yalan haber yazıp insanları ''kendi gazetelerini bombalatmakla'' suçlamıyor mu?
  • Basın yasağı varken anasayfalarında çarşaf çarşaf komplo teorileri üretmiyor mu?Yasağın ihlali gereği haklarında yaptırım uygulanıyor mu?
  • Şehit cenazesine gelen canının yarısını kaybetmiş,başında başörtüsü olup olmadığının bile farkında olmayan şehit anneleri için ''Bu analar fino köpekli değil'' başlığı atmıyor mu?
  • Ordu mensuplarını kullanarak TSK yı yıpratmaya çalışmıyor mu?
  • Dokunulmazlık zırhı ile donanmış AKP li vekilleri canı gibi müdafaa etmiyor mu?
  • Rüşveti belgeleyen,yolsuzlukları ortaya çıkartmaya çalışan insanların ayağını kaydırmaya çalışmıyor mu?

Şimdi soruyorum size bu mu müslümanlık?

ѕσηυη¢υ;3602554' Alıntı:
Saldırmak üzerine planlanılmış karşıt medya hakkında ''münafık'' yakıştırması yapmak mı müslümanlık?

Hadi diyelim bazı aklı kıt insanlar tayyip ve yandaş medyasının çağrısına uyup Doğan medyasını boykot etti.Doğan medyası bitti bir sürü insan işsiz kaldı.Böyle bir zamanda bu kadar insanı işsiz bırakma çağrısı yapmak mı müslümanlık?

Güya gücünü Hak'tan alan,arkasında bir bakkal dahi bulunmayan bu medya;

• Milyonlarca insanı madur etmiş,kul hakkı yemiş Deniz Fenerinin boy boy reklamlarını yayınlayıp para almıyor mu?
  • Bir sürü yalan haber yazıp insanları ''kendi gazetelerini bombalatmakla'' suçlamıyor mu?
  • Basın yasağı varken anasayfalarında çarşaf çarşaf komplo teorileri üretmiyor mu?Yasağın ihlali gereği haklarında yaptırım uygulanıyor mu?
  • Şehit cenazesine gelen canının yarısını kaybetmiş,başında başörtüsü olup olmadığının bile farkında olmayan şehit anneleri için ''Bu analar fino köpekli değil'' başlığı atmıyor mu?
  • Ordu mensuplarını kullanarak TSK yı yıpratmaya çalışmıyor mu?
  • Dokunulmazlık zırhı ile donanmış AKP li vekilleri canı gibi müdafaa etmiyor mu?
  • Rüşveti belgeleyen,yolsuzlukları ortaya çıkartmaya çalışan insanların ayağını kaydırmaya çalışmıyor mu?

Şimdi soruyorum size bu mu müslümanlık?

Evet budur kardeş.artık müslüman kelimesi dejenere oldu anlamını yitirdi Ben Müslüman kelimesinden NAMUSSUZLUK ,HIRSIZLIK ,YALANCILIK ve FESATÇILIĞI ANLIYORUM Bu sebeple iyi müslüman olmamak için elimden geleni yapıyorum çünkü bana göre ne kadar aşşağılıksan ne kadar namussuzsan ne kadar iftiracıysan o derece iyi müslümansındır.

Geri