Lutfen yarim edin.!

narch

New member
Reaction score
0
Arkadaslar yeni bir bilgisayar aldim bir kac ay once yurt disinda yasiyorum isletim sistemim japonca windoes home edition bilgisayarimin guncellestirme yapmadigini farkettim.otomatik guncellestirme acik sag altta guncellestirme butonunu goruyorum fakat ustune tikladigimda hic bir islem yapmiyor..windows update sayfasina girip guncellestirmeleri ariyorum.buluyor yukle dedigimde o kucuk guncellestirme penceresi aciliyor ama yuklemiyor pc donuyor ctrl alt delete basip cikiyorum.bu sorunumu nasil halledebilirim yardimlariniz icin tesekku ederim

türkçe xp kur format at olur.....

formatla duzelir elbette elimde japonca isletim sitemi var onuda kursam olur fakat pc nin icinde setuplari olmayan bir cok orjinal yazilim var bunlari kaybetmek istemiyorum.eger bu sekilde update sorununa cozum bulursak cok iyi olacak. update dosyalarini google dan aratip manuel kurmaktan usandim

koskoca hackhell de bu soruya cevap verecek uzman yokmu sasirdim

I Will Come Back... Bilgisayarıma Sağ Tıkla Özelliklerde.. Otomatik Güncelleştirmeler De Otomatık Guncellestirmeleri Kapat De .. Tekarar Windows Update Sitesine Gir Yuklemeyı Dene Olmazsa . C:\Documents and Settings\Admin\Local Settings\temp Klasorunu Bosalt.. Olmadımı Baslat Denetim Masası Program Ekle Kaldırdakı Tum Guncellestirmeleri Kaldır Tekarar Update Sitesinden Yuklemeye Çalıs.. Olmadımı ... Kaldır Camdan Aşagı At

guzel bir yaklasim dostum atacagim pencereden asagiya sagolasin

1 forumu araştır

2 buraya bi baq

3 sorun dewam ederse yada başka sorunlar için sabit başlığı kullan daha çabuk ve daha iyi çözümler alırsın

bölüm kurallarını okuduysan cvp gelecektir bu sölediklerimi yaptığında ama önce bi ara ..; )

be link i belki onlarca kez verdim..

elbet bigün format atmak zorunda kalıcan. şimdiden hazırlığını yap program setuplarını bul

Borghese' Alıntı:
1 forumu araştır

2 buraya bi baq

3 sorun dewam ederse yada başka sorunlar için sabit başlığı kullan daha çabuk ve daha iyi çözümler alırsın

bölüm kurallarını okuduysan cvp gelecektir bu sölediklerimi yaptığında ama önce bi ara ..; )

be link i belki onlarca kez verdim..

Oncelikle yardim ettigin icin tesekkur ederim dostum..gelelim konuya..benim windows um orjinal yani laptop u aldigim zaman icindeydi. orjinal windows guncelleme yapmasi lazim degilmi.ben windows un guncelleme sayfasina girdigimde guncellemeleri aratiyorum gerekli guncellemeleri buluyor orda bir sorun yok yukle dedigimde yukleme penceresi cikiyor karsima ama yuklemeyi baslatmiyor o sekilde kaliyor o ufak pencere. windows um japonca. yaptigim aciklama ardindan beni yonlendirmeni bekliyorum yardimin ve iyi niyetinden dolayi cok tesekkur ederim

Geri