Lutfen Yardim Edin

zorro1

New member
Reaction score
0
Merhaba Arkadaslar
cok onemli bir konu hakkinda yardiminizi rica ediyorum.
Bilgisayardan fena anlamam,yani yeni kullanici degilim,birhayli bilgim var sayilir.
Gecen hafta bir dogum gunu sebebi ile cektigim resimleri bilgisayara yukledim,
daha sonra arkadaslarda resimleri istedikleri icin cd ye kaydetmek istedim.
Kayit basladi ve 13 dakika sure verdi,fakat 12 inci dakikada bilgisayar kilitlendi ve bir dahada acamadim,be yaptim ne ettiysem olmadi.

Maalesef xp yi yeniden yukledim.Bu arada cd yi resimleri kaydetmismi diye kontrol ettim ama cd de bos.Daha sonra taninmis ne kadar dosya kurtarici program varsa denedim,,Get data Back..Recovery My Files..Tiramisu ve buna benzer bir cok program daha,ama maalesef resimleri bulamiyorum.
Hayatimda hic olmadigim kadar mahcup oldum ve birazda alay konusu tabiki...EE madem becereneyecektin nicin resimleri mahvettin gibi iste...

Sizlerin arasindan benim derdime care bulacak ustalar mutlaka vardir,lutfen yardiminizi bekliyorum.
selamlar

sende batırmışsın ortalığı be kardeşim :)

Easy Recovery adlı bi program var.. ONu indir ve kur resimlerin bulduğu HDD yi "Advenced Recovery" kısmı ile tarat... Uzun sürebilir sonunda LOST FILE adlı bi dizin görüceksin içersinde baya bi dosya görünücek.. O dizinin içerisinde senin klasörünün ismi de olucak yada şayet yoksa JPG uzantılı tüm dosyaları almak zorunda kalırsın ama mutlaka işe yarar...İyi çalışmalar

kardeş ne yaptın öyle yahu hemen xp yüklenirmi bi sorsaydın daha kolay bir çözüm yolu vardı ama neyse sistem geri yükleme aktif miydi bari onu sorayımda ona göre bişey diyeyim
ama o programlar işe yaramadıysa durum pek parlak değil

Selam
ilginiz icin cok tesekkur ederim. Advenced Recovery programi ile de tarama yaptim,yuzlerce resim buluyor ama en son yuklediklerimi(yani esas bulmak istediklerimi)bir turlu bulmuyor sistem.Sabaha kadar onlarca kez denedim,yuzlerce fotografa baktim ama yok yok :-(
sistem geri yükleme aktif miydi diye sormussun arkadasim,buna cevap verebilmem icin bilgisayari acabilmem gerekiyordu,ama anlattigim gibi bilgisayari hic bir sekilde geri acamadigim icin xp yi yeniden yukledim.
Kaybettigim resimleri benim dokumanlarimin icerisine yaptigim bir dosyaya koymustum,dolayisiyla arama yaptigim sekilde dogru ama maalesef sonuc olumsuz :-(

abi hiç bişi işe yaramıosa gitmiş demektir malesef yni herşey yapılablr die bişi yok tbi. ama o programlar işe yaramıosa unut o resimleri.

Geri