lutfen yardımmmmmmmmmmmmm

erde123m

New member
Reaction score
0
benim amd 6000+ anthlon 3.0 gzh
ati 3870 shappıre ekran kartı
2 gb ram kingston
500 gb harddisk
asus m3a78eh anakart
bi bilgisayarım var ama crysis oynarken takılıyo sebebi nedir sizce?

10240*768 zatenn
çakışmaa olabılırmı
800*600 de ekranın yarısı gidioo
pes oynarkendee oluoyo
acaba psu dan kaynaklanır mı

yeni başlayanlar yardıma taşındı ..

konunun içeriğiyle ilgili başlık atarsanız sewinirim ..

ekran kartindan hata raporu alıyo musun hic peki ?

istersen ekran kartini kaldir baştan yüklemeyi dene bi

yok arkdasım hata felan vermıo pes 08 oynuyorum bı sorun yok nfs carbon da donuo takılıo yanii ne yapıcam bılmıorum daha kurdum sıstemı acaba işlemcidemi sorun var bılemıyoreum

arkadasım amd ıslemcılerın bazısı bu sorunu yapıyor benımde amd 5000 vardı fıfa 2007yı oynerken menulerde kasıyordu ama oyunda kasmıyordu.....
bır kac basıt oyunda kasıyordu ıyı oyunlarda takılımıyordu
tavsıyelerımden bırı baska bır amd ıslemcı dene bırde ekran kartının drıverını guncellle

ozellıkle ea gamesın oyunlarında yapıyor

benimkinde tum oyunlardda yapıyo pc 7-8 tan eoyun yuklu hepsi çok kaliteli oyunlar grafik olarak onlarda takılıo ama sadece pesde takılmıyo

pc daha 3-4 gunluk ve oyunlarda değil masağüstünde bile kasıyor öğrendiğime gore termal macun kurumasından olabiliyormus *ayrıca amd 6000 için isletimn sistemi olarak ne oneririsiniz

ve ayrıca masa uzerındee internnete sorf yaparken bilee perpormansa bakıorumm bırdenn 100 dee 100 lere sıcramalar yapıooo ne yapmalıyım daha pc yı alalı bı hafta olduu cogu kısı termal macundan bahsedıo ama toz kacmıs olması ımkanksızz cunku daha yenı pc ama kurumus olabılırmı bılmıorumm

Geri