Lutfen Baqın PC Kıvılcım attı sonra soyle oldu ^^

S

SqooK^

Guest
Beyler tozunu fela aldım power felan soktum sonra taktım herseyı sonra kablonun tekı anakartın ustune deymıs gormedım sonra acarken kıvılcım attı kapadım tekrar soktum kabloyuu duzelttım acılısta hanı soyle olur ya
-
- hani eski pclerde boyle sol ust kosede yanıp ynaıp soner su ısaret oyle olyuo sebebı nedır ne problem felan

kusura baqmayın bende pek yardımcı olamadım ama lutfen bı yardım edın :D

bilemem ama su ısaret dedım ya fazla uzun surmuyo en fazla 10sn yanıp wındows gecıyoo ^^:D

tam anakartla ekran kartı arasında biyerdeydı kablo ama su contract yazdıgını anlamadım nasıl yanıp sonuyosa

ha kardes derdım su sımdı power soktum acayıp bı toz wardı orda kafama takılmıstı soktum tozunu aldım tekrar taktım ama sadece ust kutusnu actım ıcınden basqa bısey sokmedım
sonra kabloların bı kacınıcıqarmıstım yerıne taktım sonra kabloları bırlestırıyodum basqa bır kabloyla sonra o ıste bırlestırdıgım kablonun tekı anakartın ustune dusmus gormedım ha nereye dusmus dıye sorarsanız tam ekran kartının yanındaydı anakartında dıbındeydıı yanı sonra pc calıstrdım kıvılcım attı hemen kapadım ıste o dusun kabloyu aldım tekrar actım acılısta 10snlıq bı gec acılma oluyo yaw derdım derken su hanı acılırken eskı kulustur pc lerde olur ya
-
-
boyle yanıp sönerler ıste oyle oluyo orda bı 10sn durup oyle acılıyo

ewet kardeş derdini tam anlat ve resim koyarsan daha anlaşılır olur.

suan pc hala calıyor bı kac oyunda hata felan wrdı dune kadar bı kac ayar cketım duzeldı sayılır acaba wındowsda bı problem olabılırmı

kardeş bi de biosu sıfırlamayı dene

Dostum sakata gelme. Sen git bi servise götür. Bi kontrol etsinler. Mazallah PC başındayken birşey olmasın.

Kardeş windows a Geç Ulaşıo bilgisayarın sistem yüklersen düzelir biostan bide hdd yi 1.boot olarak göster .

Geri